Cestná doprava

Úspešný jubilejný rok MAN

Úspešný jubilejný rok MAN. Spoločnosť MAN Truck & Bus Slovakia oslávila 27. novembra štvrťstoročie pôsobenia na slovenskom trhu. Číslo 25 sprevádzalo v jubilejnom roku celý rad zaujímavých akcií pripravených pre zákazníkov MAN.

Čím bol rok 2022 výnimočný? To bola otázka pre Michala Jedličku, manažéra marketingu a komunikácie v MAN Truck & Bus Slovakia. „Akcií i kampaní venovaných jubileu bolo viac. Z hľadiska marketingových aktivít však považujem za najvýznamnejšie, že pri príležitosti 25. výročia oficiálneho zastúpenia značky MAN na slovenskom trhu spoločnosť MAN Truck & Bus Slovakia pripravila limitovanú sériu 25 ťahačov TGX 18.510 so špecifickými štylistickými prvkami, špeciálnym lakom a s atraktívnou konfiguráciou. Trafili sme do čierneho: v priebehu niekoľkých mesiacov boli všetky výročné ťahače predané a väčšina z nich je už odovzdaná majiteľom.“

Prečítajte si aj
Ťahač TGX 18.510 z limitovanej 25-kusovej série

Pozitívna spätná väzba

Jubilejná edícia truckov MAN TGX sa stretla u slovenských dopravcov s veľkým záujmom – oslovila ich mimoriadne hospodárna prevádzka v kombinácii s luxusnou výbavou. Zákazníci sú spokojní, pretože spolu s nákupom si mohli objednať za zvýhodnených podmienok aj servisné a digitálne služby. Napríklad predplatený telematický balík MAN RIO s funkciami sledovania vozidla, ukladania trás a analýzou štýlu jazdy vodiča, k dispozícii majú aj predplatenú službu MAN ConnectedCoDriver – koučovanie vodiča na diaľku profesionálnym školiteľom. A patrí tam aj ServisCare – proaktívny manažment údržby či servisná zmluva MAN ComfortService vrátane garancie mobility.

Tieto služby dodávajú zákazníkovi istotu, že ak ich bude využívať, vozidlo pobeží v maximálne hospodárnom režime. Špeciálnym bonusom k jubilejnému vozidlu bola exkurzia do fabriky MAN v Mníchove, skvelý obed v zákazníckom centre Truck Forum a tiež návšteva mníchovského Oktoberfestu – tú si všetci účastníci zájazdu veľmi užili vrátane typického bavorského oblečenia, ktoré dostali ako pozornosť.

Po práci aj zábava

Špeciálnu akciu zrealizoval MAN Truck & Bus Slovakia aj pre svojich zamestnancov, ktorí na jeseň v rámci firemného teambuildingu zažili „rýchlokurz“ z enológie – náuky o víne. Samozrejme, vrátane degustácie. Podujatie sa konalo v areáli vinárskej firmy ELESKO WINE PARK pri Modre, kde pripravili aj limitovanú vianočnú edíciu vín k 25. výročiu MAN.

Koncom novembra sa vedenie a predajcovia MAN Truck & Bus Slovakia stretli s VIP zákazníkmi na neformálnej večeri v bratislavskom hoteli Lindner. Generálny riaditeľ Jan Kohlmeier v privítacom príhovore zdôraznil, že si mimoriadne váži dlhoročnú priazeň zákazníkov k značke MAN. Na margo jubilea okrem iného povedal: „Pochopiteľne, v každom príbehu sú aj náročné obdobia. Ale za uplynulých 25 rokov sme ukázali, že prekážky dokážeme prekonávať a do budúcnosti sa môžeme pozerať pozitívne. Chceme byť naďalej preferovaným partnerom našich zákazníkov a budeme na tom tvrdo pracovať. Pokiaľ ide o najbližšiu budúcnosť, kľúčovú rolu hrá dodávateľský reťazec, aby sme mohli čo najskôr odovzdať zákazníkom objednané vozidlá. Samozrejme, teším sa na modelový rok 2024, máme nový motor D26 s mimoriadne nízkou spotrebou paliva. V pláne je tiež rozširovanie nášho nového servisu v Prešove. Nuž a po dlhom období pandémie sa chceme s našimi zákazníkmi znova a čo najčastejšie stretávať osobne, diskutovať s nimi, vymieňať si názory.“

Úspešný jubilejný rok MAN

Každý rok v decembri spoločnosť MAN Truck & Bus už tradične pomáha Mikulášovi. Po vlaňajšej slovenskej premiére vianočný kamión MAN znova vyrazil na naše cesty. Celá súprava bola ozdobená svetelnými LED prúžkami s úctyhodnou dĺžkou 150 metrov, sviatočnú náladu umocňoval adventný kalendár na obidvoch stranách návesu Schwarzmüller.

Od 6. do 12. decembra sa táto paráda postupne zastavila vo všetkých značkových servisoch MAN na Slovensku. A každá pobočka pripravila popoludnie s vianočným kamiónom – pre potešenie zákazníkov, vodičov i pracovníkov servisných centier MAN. Ako darček dostali hrnček rovno aj s nealkoholickým punčom a pre deti boli nachystané drevené hlavolamy.
Áno, rok 2022 bol pre MAN Slovakia naozaj výnimočný.

Zdroj
transport.sk
Editor
MAN
Back to top button