Cestná doprava

Poznáte EVA? Ponúka veľa v jednom

Spoločnosť Eurowag, popredný poskytovateľ riešení pre nákladnú cestnú dopravu v Európe, uvádza na trh novú inováciu EVA (Enhanced Vehicle Assistant), ktorá zásadne mení možnosti platby mýta a telematických služieb. EVA v kombinácii s palubnou jednotkou EETS spoločnosti Eurowag vám sprostredkuje bezproblémové platenie mýta v ôsmich krajinách a troch dôležitých tuneloch. Pokročilá integrovaná telematika prináša dopravným spoločnostiam významné úspory nákladov na palivo a údržbu a naša firemná geolokačná technológia chráni podniky pred väčšinou prípadov podvodov s palivami. Riešenie EVA navyše dodávame v elegantnom a ľahko použiteľnom balíku.

EVA obsahuje aj telematické riešenie spoločnosti EW, softvér na riadenie vozového parku s jednoduchým ovládaním. Telematický softvér spoločnosti EW sme vytvorili pre skutočne intuitívny zážitok a ponúka veľké množstvo výkonných funkcií v nádhernom rozhraní, v ktorom rýchlo nájdete všetko, čo potrebujete. Manažéri dopravných spoločností môžu v reálnom čase sledovať, kde sa nachádzajú ich nákladné vozidlá, vypočítať náklady na trasu, skontrolovať ceny rôznych čerpacích staníc a poslať vodičov na najvhodnejšie miesta. Dispečeri si dokážu skontrolovať presné údaje zo systému CAN Bus, na diaľku stiahnuť údaje z tachografu alebo skontrolovať povolený čas jazdy a odporučiť vodičom bezpečné miesto na oddych. Stačí kliknúť na to správne tlačidlo.

EVA ponúka telematiku, paltbu za mýto a prevenciu podvodov v jednom elegantnom riešení (FOTO: Eurowag)

„Riešenie EVA sme navrhli s ohľadom na majiteľov, dispečerov a šoférov. Všetko je čo najjednoduchšie: inštalácia nemôže byť jednoduchšia, ovládanie palubnej jednotky je vysokointuitívne a používanie telematického softvéru je hračka. Táto škatuľka predstavuje klenot európskej technológie a je plne pripravená na budúcnosť, v ktorej budeme aj naďalej zvyšovať svoje zastúpenie v oblasti riešení s certifikáciou EETS. Ale EVA nie je iba elegantná, jednoduchá a technologicky vyspelá: majiteľom podnikov skutočne šetrí náklady. Sme na toto riešenie veľmi hrdí,“ vraví Marc Trollet, výkonný riaditeľ pre telematiku v spoločnosti Eurowag. EVA bude dostupná od 1. októbra 2020 v troch balíkoch (START, PLUS a ULTRA), ktoré sú cenovo dostupné, aby splnili rozpočtové požiadavky malých aj veľkých dopravných spoločností. Viac informácií o novej dobe digitálnej nákladnej dopravy nájdete na adrese eurowag.com/eva.

Zdroj
transport.sk
Editor
Tlačová správa

Prečítajte si aj

Back to top button