Cestná doprava

HOCHSTAFFL – partner tých najlepších značiek

HOCHSTAFFL – partner tých najlepších značiek. Predstavovať všetky značky z portfólia Hochstaffl si vyžaduje viac samostatných článkov, dnes predstavujeme ďalšiu, ktorou je MAXTRAILER.

MAX Trailer je inovatívny koncept v oblasti konštrukcie návesov a prívesov. Štandardizované komponenty a zodpovedajúci výrobný proces umožňujú vyrobiť cenovo optimalizovaný a vysokokvalitný produkt. Táto kvalita je založená na vyzretom technickom know-how a dlhoročných skúsenostiach renomovanej značky FAYMONVILLE, ku ktorej značka MAX Trailer v podiele 100% patrí. FAYMONVILLE Group je popredným svetovým výrobcom kompletných cestných vozidiel pre ťažkú a špeciálnu prepravu.

Zjednodušene tiež povedané – s ich návesmi, podvalníkmi, modulárnymi vozidlami a samohybnými vozidlami prepravíte všetko, čo je mimoriadne ťažké, dlhé, široké alebo vysoké! Portfólio značiek patriacich pod FAYMONVILLE Group zahŕňa prepravné riešenia pre užitočné zaťaženie od 15 t do 15 000 t, a aj ďaleko viac. Ich vynikajúce príležitosti na 150 000 m² výrobnej plochy tvoria základ pre kvalitatívne unikátne High-Tech produkty.

Sortiment produktov značky MAX Trailer

Sortiment značky MAX Trailer pozostáva z 2- až 6-nápravových prívesov a návesov. Všetky modely majú štandardnú šírku 2 540 mm, niektoré sú teleskopické a aj rozširovateľné. Štandardný model je vybavený vzduchovým odpružením a je k dispozícii buď s pevnými, samoriadenými alebo nútene riadenými nápravami.

MAX100 – tento model 2- a 6-nápravového podvalníku, dostupný aj v teleskopickom prevedení, bol vyvinutý pre špeciálne prepravy v odvetví priemyslu ako stavebníctvo, verejné služby atď.

MAX100

MAX200 – je 3-, resp. 4- nápravový plošinový náves s dĺžkou 13 600 mm, voliteľne s jedným alebo dokonca aj dvoj-teleskopom s možnosťou predĺženia o 15 600 mm, vyvinutý či už pre oceľové konštrukčné diely, hotové betónové prefabrikáty alebo dlhé priemyselné produkty, kontajnery atď…

MAX200

MAX300 – je tandemový príves s dvoma či troma centrálnymi nápravami s nájazdovými rampami primárne určený na prepravu stavebných strojov

MAX300

MAX410 – je 4- či 5-nápravový plošinový náves s nútene riadenými nápravami, ktorý je určený na jednoduchú a ekonomickú prepravu ťažkých žeriavových dielov alebo závaží.

MAX410

MAX510 – je 2-, resp. 3-nápravový plošinový náves s hlbinou s určením pre ťažké a špeciálne prepravy, ktorý je vďaka nízkej ložnej výške určený aj na prepravu vysokých tovarov. Výhodou je aj odpojiteľný labutí krk s možnosťou nakladať náves aj spredu.

MAX510

MAX600 – je 3- či 4-nápravový točnicový príves, ktorý vďaka kompletne plochému prevedeniu je priam ideálny na prepravu bagrov alebo iných stavebných strojov.

MAX600

V prípade záujmu o bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať a my vám návesy značky MAX Trailer radi osobne predvedieme v našom predajno-servisnom stredisku HOCHSTAFFL na Kopčianskej ulici v Bratislave, kde máme niektoré návesy aj voľné skladom k okamžitému predaju.

hochstaffl.sk / hochstaffl.com / maxtrailer.eu

Zdroj
transport.sk
Editor
Hochstaffl
Back to top button