Cestná doprava

Predajca prípojných vozidiel s polstoročím skúseností

Spoločnosť HOCHSTAFFL pôsobí na trhu s nákladnými automobilmi už skoro 50 rokov, a patrí teda k najstabilnejším spoločnostiam v európskom regióne. Vďaka zastúpeniu na Slovensku dodáva slovenským autodopravcom už viac ako 25 rokov prípojné vozidlá značiek KÖGEL, HIPOCAR, KRAKER, KÄSSBOHRER, MAXTRAILER, MENCI a WECON.

Spoločnosť vznikla začiatkom 70. rokov v meste Kundl (Tirolsko, Rakúsko) ako spoločnosť podnikajúca v oblasti nových a jazdených úžitkových vozidiel prevzatím výhradného zastúpenia značky KÖGEL – Fahrzeugwerke pre Rakúsko. V 80. rokoch sa spoločnosť inšpirovala víziou spoločnej Európy a začala nadväzovať kontakty s okolitými krajinami v rámci i mimo EÚ. Dcérske spoločnosti boli založené postupne v Nemecku, Maďarsku, Česku, Chorvátsku, Slovenskej republike (v SR od roku 1995) a Rumunsku.

Moderné centrum HOCHSTAFFL Slovakia sídli v bratislavskej Petržalke

V súčasnosti vlastní spoločnosť HOCHSTAFFL výhradne zastúpenie značky KÖGEL pre niekoľko krajín Európy. Spoločnosť sa špecializuje aj na predaj iných značiek prípojných vozidiel, napríklad talianske MENCI (sklápacie návesy a cisternové podvozky), SANTI (cisternové nadstavby), holandský KRAKER (návesy s posuvnými podlahami CARGO FLOOR pre samostatné nakladanie a vykladania tovaru), nemecký WECON (veľkoobjemové a kontajnerové nadstavby a prívesy), český HIPOCAR (vysokoobjemové a kontajnerové nadstavby a prívesy), nemecko-turecký KÄSSBOHRER s TIRSANOM (okrem bežných plachtových produktov vyrába aj silá, cisterny, podvalníky, ale aj obľúbené Aircargo prevedenia) a aj MAXTRAILER (100 % dcérsku spoločnosť známeho producenta najrozmanitejších podvalníkov a špeciálnych vozidiel FAYMONVILLE), avšak sortiment dotvára aj predaj nových a jazdených ťahačov. Dnes je teda spoločnosť v stave vyhovieť každému zákazníkovi podľa jeho individuálnych potrieb a želaní.

V spolupráci
transport.sk
Zdroj
Hochstaffl

Prečítajte si aj

Back to top button