Cestná doprava

Stavebné vozidlá Scania XT za výhodných podmienok

Čas hrá v doprave kľúčovú úlohu, preto teraz Scania prichádza s ponukou stavebných vozidiel na okamžitý odber. Vybrať si môžete zo širokej ponuky s nadstavbami od popredných výrobcov VS-MONT a Stetter.

Všetky vozidlá je možné navyše vybaviť prostredníctvom výhodného financovania od Scania Finance. K dispozícii je niekoľko rôznych variantov vozidiel s výkonom od 410 po 500 koní a s konfiguráciou podvozka 6×4 alebo 8×4. Napríklad obľúbenú verziu G450 8×4 s trojstranným sklápačom VS-MONT je možné obstarať pri splnení podmienok Scania Finance už za 1 707,- eur mesačne.

Hlavné výhody vozidiel Scania XT

Odolný exteriér
Rad XT prichádza s radom funkčných riešení ako: oceľový nárazník, ťažné zariadenie, robustné spätné zrkadlá a vysoko umiestnené nasávanie vzduchu. Všetky zaisťujú, že zvládnete akúkoľvek prekážku s maximálnou prevádzkyschopnosťou.

Odolný interiér
Poťahy interiéru sú navrhnuté tak, aby zvládli každodennú prevádzku v náročnom prostredí a uľahčili údržbu. Výrazný štýl s oranžovým prešívaním a logom XT len zvýrazňuje robustnosť a silu vozidla.

Výkon
Byť súčasťou výrobného alebo spracovateľského reťazca znamená vždy závisieť od ostatných, rovnako ako ostatní budú vždy závisieť od vás. Vďaka vysokému pomeru krútiaceho momentu k výkonu všetkých motorov Scania, je rad XT pripravený na akúkoľvek náročnú výzvu. Pre rad XT sú v ponuke ľahké radové motory a tiež slávne Scania V8. Vybrať si teda môžete pohonné jednotky od 280 do 770 koní.

Bezpečnosť
Rad Scania XT preto prichádza s vylepšenou verziou AEB (automatické núdzové brzdy) a LDW (varovanie pred opustením jazdného pruhu). Pre zvýšenie bezpečnosti je možné objednať tiež bočný airbag, pretože až 45 % všetkých smrteľných úrazov pri nehodách nákladných vozidiel je spôsobených prevrátením vozidla.

Scania G 450 XT 8×4 tipper

Vďaka množstvu bezpečnostných prvkov, vyhlásenej spoľahlivosti a nízkej spotrebe si môžu byť zákazníci spoločnosti Scania istí, že ich vozidlá radu XT prepravia vždy včas, bezpečne a so ziskom! Konkrétne špecifikácie a viac informácií o kampani nájdete na webovej stránke www.scania.sk alebo kontaktujte svojho obchodného zástupcu.

Zdroj
transport.sk
Editor
PR

Prečítajte si aj

Back to top button