Cestná doprava

MAN Truck Champion 2023

MAN Truck Champion 2023. Spoločnosť MAN Truck & Bus CZ & SK spustila národné kolo súťaže o najkrajší kamión značky MAN. Tri najlepšie sa môžu tešiť na hodnotné ceny a tiež na postup do celoeurópskeho finále, kde sa stretnú o titul najkrajšieho európskeho ťahača MAN 2023.

Súťaž MAN Truck Champion je určená pre vodičov alebo majiteľov kompletne upraveného vozidla MAN nad 18 ton. Odštartovaná bola v 18 európskych krajinách 11. mája 2023, ukončenie je naplánované na 8. júl 2023. Súťaž je rozdelená do troch etáp.

MAN Truck Champion 2023: Pošli fotku a vyhraj

V prvej fáze prebiehajú v jednotlivých európskych krajinách národné kolá. Tie budú trvať do polnoci 28. mája. Vstup do súťaže je veľmi jednoduchý. Stačí sa prihlásiť prostredníctvom webovej stránky https://www.man.eu/man-truck-champions/sk, zaregistrovať sa poslať fotografiu svojho vozidla. Tento odkaz bude k nájdeniu aj na miestnych kanáloch sociálnych sieťach Facebook a Instagram. Na tejto stránke bude následne v termíne od 31. mája do polnoci 11. júna prebiehať verejné hlasovanie, z ktorého vzídu traja kandidáti s najväčším počtom hlasov. Títo traja najlepší zároveň postupujú do celoeurópskeho hlasovania, ktoré bude prebiehať od 15. do polnoci 25. júna.

Finále v Mníchove

Každý finalista, ak sa dostane medzi päť najlepších, bude po druhej fáze hlasovania priamo kontaktovaný, aby bol informovaný o svojej účasti vo finále, aby s ním boli prerokované ďalšie kroky a aby bola potvrdená jeho účasť na slávnostnom odovzdávaní cien v Mníchove. Pokiaľ do dvoch dní nedostaneme žiadnu odpoveď od jedného alebo viacerých z 5 finalistov, bude dotyčný finalista považovaný za vyradeného z európskej súťaže a bude nahradený účastníkom, ktorý sa umiestnil na ďalšom mieste.
Vyhlásenie celoeurópskeho víťaza a odovzdanie cien prebehne 8. júla na poludnie v rámci festivalu MAN Trucknology 2023 v Mníchove, ktorý sa tu koná od 6. júla. Účasť pre päť najlepších európskych súťažiacich je žiaduca, ale nie je povinná.

Hodnotné ceny

Už v rámci národného kola MAN Truck Champion Slovakia 2023 sa môžu účastníci tešiť na veľmi zaujímavé ceny. Hlavnou výhrou je 2-dňový zájazd v septembri do Mníchova na Oktoberfest a návšteva závodu MAN vrátane dopravy a ubytovania pre 1 osobu. Druhou cenou je poukaz na zájazd v hodnote 400 eur, tretia najlepšia dostane poukaz na zájazd v hodnote 200 eur. Päť najlepších v európskej súťaži MAN Truck Champions 2023 navyše získa poukážky MAN na vlastný osobný tuning nákladných vozidiel v hodnote až 2500 eur, školenia MAN ProfiDrive® a veľký balíček zaujímavých cien podľa toho, kde sa umiestnia

Zdroj
transport.sk
Editor
TS

Prečítajte si aj

Back to top button