Cestná doprava

MAN Individual Lion S s veľkou dávkou osobitosti

MAN Individual Lion S s veľkou dávkou osobitosti. Vďaka originálnym úpravám kabíny a interiéru získal spoločne s dodávkou TGE Individual Lion S ocenenie Red Dot Design Award. V súčasnosti MAN pokračuje v projekte s modelom TGS Individual Lion S.

MAN vo verzii Individual Lion S vyniká všade. Skutočnou vlajkovou loďou autoparku je MAN TGX Individual Lion S, ktorý je možné objednať iba s najväčšími kabínami GM alebo GX a so špičkovými motormi D38 s výkonmi 540, 580 a 640 koní alebo s najsilnejším motorom D26 s výkonom 520 koní.
Model TGS je najnovším prírastkom do súčasného radu exkluzívnych verzií modelov TGX a TGE. Zákazníci, ktorí používajú vozidlá radu MAN TGS v stavebníctve, lesníctve či pri terénnych prácach, majú teraz rovnakú možnosť modernizácie.

Pre kabíny NN, TN a TM sú k dispozícii špeciálne prvky dizajnu a výbavy, ale iba v kombinácii s trojdielnym oceľovým nárazníkom a novým šesťvalcovým motorom D26 s výkonom 520 k, ktorý je vyladený na ešte vyššiu účinnosť. Novinkou sú laky Lion S Red a Lion S Black, ktoré zákazníkom uľahčujú rozhodovanie o farbe ich vozidla. Modely TGX a TGS Individual Lion S majú elegantný dizajn masky chladiča v čiernej farbe s chrómovanými lamelami a červenými linkami (namiesto štandardného antracitovo šedého plastu).

MAN TGX a TGE získali ocenenie Red Dog Design Award 2022 a pokračujú v plnení individuálnych potrieb klientov

Neprehliadnuteľný

Pozornosť upúta už z diaľky aerodynamicky optimalizovaná slnečná clona s exkluzívnou nálepkou Lion S. Bočné vzduchové deflektory na dlhých kabínach TN, TM a GX sú zvýraznené červenou farbou pri vozidlách lakovaných čiernou farbou alebo lesklou čiernou farbou pri všetkých ostatných farbách. Kryty zrkadiel majú karbónový vzhľad a symbol leva. Oceľové ráfiky sú v čiernej povrchovej úprave s vysokým leskom. Hliníkové ráfiky majú ozdobné kryty kolies a matíc z nerezovej ocele.

Interiér kabín TGX a TGS s výbavou Individual Lion S je elegantný, pohodlný a komfortný. Športový štýl umocňujú červené bezpečnostné pásy, červené prešívanie a aplikácie na multifunkčnom koženom volante, vetracích otvoroch a poťahoch sedadiel s motívom leva. Pri modeli TGX je rohož v motorovom tuneli červeno prešívan. A k exkluzívnej výbave patrí emblém MAN Individual a reflexná vesta s logom Lion S. Po otvorení dverí sa na podlahu vedľa kabíny premieta logo Lion S. Dokonca môžete spať na posteli s posteľnou bielizňou Lion S. Emblémy MAN Individual na kabíne a v kabíne vodiča vždy pripomínajú exkluzivitu vozidiel MAN.

MAN TGX Individual Lion S

Veľká dávka osobitosti

Voliteľnou výbavou dlhých kabín TN, TM a GX je 22-palcová plochá obrazovka umiestnená na bočnej stene. Vodič si môže oddýchnuť na lôžku a voliť programy pomocou diaľkového ovládania. Majitelia firiem, ktorí chcú svojim vodičom poskytnúť ešte väčší komfort vo vozidle MAN TGX, môžu využiť ďalšie možnosti z radu MAN.

Namiesto horného lôžka si môžete objednať napríklad zostavu skriniek na zadnej stene. Tá obsahuje 1400 litrov úložného priestoru, alebo dokonca kuchynský kút s mikrovlnnou rúrou a kávovarom. Špeciálne úpravy vozidiel MAN TGS a TGX vykonáva stredisko na úpravu nákladných vozidiel MAN v Mníchove a vo Wittlichu. V budúcnosti, po rozšírení továrne v Krakove, sa budú individuálne úpravy realizovať aj na tomto mieste.

Zdroj
transport.sk
Editor
MŠ, MAN

Prečítajte si aj

Back to top button