Železničná doprava

Od štvrtka sa opäť otvárajú zákaznícke centrá ZSSK

Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) od štvrtka (18. 6.) otvára všetky svoje zákaznícke centrá s výnimkou zákazníckeho centra na Hlavnej ulici v Košiciach.

Zatvorené boli od 16. marca pre mimoriadnu situáciu v súvislosti s pandémiou nového koronavírusu. Informoval o tom hovorca ZSSK Tomáš Kováč s tým, že všetky zákaznícke centrá boli vydezinfikované, upratané a spĺňajú všetky aktuálne platné hygienické a bezpečnostné podmienky.

Okrem zákazníckych centier sa od štvrtka bude uskutočňovať predaj cestovných dokladov aj v tarifných bodoch Bytča, Kozárovce, Prešov mesto, Ružomberok-Rybárpole, Važec, Žarnovica. Tarifné body Bratislava, Klemensova ulica a Bratislava-Petržalka sú mimoriadne otvorené od pondelka (15. 6.).

ZSSK zároveň posilňuje predaj cestovných dokladov v podobe väčšieho počtu zamestnancov v tarifných bodoch Čadca, Považská Bystrica, Púchov, Topoľčany, Trenčianska Teplá a Trenčín.

„Stále platí, aby pri nákupe cestovných dokladov v osobných pokladniciach a vo vlaku mali všetci na tvári ochranné rúška, prípadne si ústa a nos prekryli šatkou či šálom,“ upozornil Kováč.

Zdroj
transport.sk
Editor
TASRZSSK

Prečítajte si aj

Back to top button