MotorizmusVideo

Rally Radosti vyzbierala cez 30 000 eur na pomoc deťom

Rally Radosti je charitatívna jazda superšportových áut Slovenskom, ktorá sa prvý krát uskutočnila v roku 2019. Jej cieľ je ušľachtilý – pomôcť onkologicky chorým deťom. Ročník 2019 slávil úspech, vyzbieralo sa viac ako 5 000€ a tak aj napriek komplikáciam spôobeným šírením nového koronavírusu prišiel ročník 2020Tento krát sa organizátori snažili vyzbierať čo najviac peňazí pre deti s ťažkými neurologickými diagnózami.

A po ukončení mohli byť spokojní. Podarilo sa im vyzbierať 31 749,99 eur! „Ešteraz zo srdca ďakujeme všetkým fanúšikom, účastníkom Rally, našim partnerom a každému, kto nás podporil akýmkoľvek spôsobom. Zbierka bude následne rozdelená na tri časti – tie poputujú na detské neurologické oddelenia na západnom, strednom a východnom Slovensku,“ napísali na svojom facebooku chlapci z Rally Radosti.

Jednotlivé odovzdávky peňazí nemocniam plánujú riadne zdokumentovať a zverejniť. O pár týždňov prinesú aj historicky prvý dokument z Rally Radosti – takmer 10-minútovy zostrih tohtoročného benefičného prejazdu Slovenskom. „Medzičasom chystáme ďalšie aktivity v tom, čo vieme najlepšie. V rozdávaní radosti a financií deťom, ktoré trápia rôzne zdravotné problémy. Akonáhle opadne korona sme opäť v akcii – o všetkom budeme dostatočne vopred informovať.“ Ak si chcete pozrieť aj množstvo krásnych fotiek z tohtoročnej Rally Radosti, nájdete ich na tejto stránke.

Zdroj
transport.sk
Editor
FB Rally Radosti

Prečítajte si aj

Back to top button