Motorizmus

Personálnu oblasť automobilky Volkswagen vedie Bohdan Wojnar

Členom predstavenstva automobilového závodu Volkswagen Slovakia (VW SK) v Bratislave zodpovedným za personálnu oblasť je od 1. septembra 2008 Bohdan Wojnar.
 

Na poste vystriedal Jaroslava Holečka, ktorý vedie od 1. septembra personál v novom závode automobilky v ruskej Kaluge. Wojnar bol od septembra 2006 členom predstavenstva VW SK pre finančnú oblasť. Holeček prišiel do spoločnosti Volkswagen Slovakia v roku 1992 a spolupodieľal sa na plánovaní a výstavbe vtedy nového závodu VW v Bratislave. V roku 1994 sa stal vedúcim pre personálnu oblasť a v roku 1999 bol ustanovený za člena predstavenstva Volkswagen Slovakia. V roku 2001 prešiel do vedenia závodu Autoeuropa v Portugalsku, kde bol zodpovedný za personálnu oblasť. Od mája 2005 bol členom predstavenstva pre personálnu oblasť v spoločnosti VW SK.
Volkswagen Slovakia, a.s., vznikol ako spoločný projekt BAZ, a. s., a nemeckého automobilového výrobcu Volkswagen AG v roku 1991. Patrí s počtom 8500 pracovníkov k najväčším slovenským zamestnávateľom a s približne 14-% podielom na vývoze krajiny je najväčším exportérom v SR.

zdroj: TASR, foto: internet

Prečítajte si aj

Back to top button