Letecká doprava

SkyEurope je najlepšou nízkonákladovou spoločnosťou

Letecký prepravca SkyEurope Airlines je podľa názoru takmer 4,5 milióna cestujúcich najlepšou nízkonákladovou spoločnosťou vo východnej Európe. Celkovo sú SkyEurope tretími najlepšími nízkonákladovými aerolíniami v Európe. 
 

Vyplýva to z prieskumu, ktorý od augusta 2007 do júla 2008 uskutočnila spoločnosť Skytrax Research of London. Cestujúci viac ako 90 národností v rámci prieskumu hodnotili kvalitu služieb nízkonákladových leteckých spoločností. SkyEurope Airlines sa v súboji o priazeň cestujúcich stretli s konkurenciou ďalších 210 leteckých spoločností z celého sveta.
"Obe vynikajúce umiestnenia v tomto prestížnom rebríčku hodnotenia sú pre nás veľmi cenné, pretože rebríček je zostavený na základe prieskumu spokojnosti a skúseností medzi cestujúcimi. Je to jedna z najobjektívnejších metód, ako porovnávať služby jednotlivých leteckých spoločností," povedal generálny riaditeľ SkyEurope Airlines Jason Bitter.
SkyTrax Research of London prevádzkuje aj internetový portál Airline&Airport Guide, ktorý svojím obsahom patrí k najpopulárnejším portálom o cestovaní.
SkyEurope je vedúca nízkonákladová spoločnosť v Rakúsku, Česku a na Slovensku. Ponúka spojenia na hlavné európske letiská a patrí k jednej z najmladších flotíl na svete. Flotilu SkyEurope tvorí 15 nových lietadiel a v letovom poriadku počas leta ponúka 76 spojení do 43 destinácií v 20 krajinách. Za posledných 12 mesiacov SkyEurope prepravili viac než 3,7 milióna cestujúcich.

zdroj: TASR, foto: internet

Prečítajte si aj

Back to top button