Správy | Aktuality | Témy

Eurowag predstavuje výberovú sieť „Eurowag Prime“

Eurowag predstavuje výberovú sieť „Eurowag Prime“. Sedemdesiat čerpacích staníc siete Eurowag Prime v najlepších lokalitách na frekventovaných trasách strednej, východnej a južnej Európy ponúkne vodičom výhodné ceny a prémiové služby.

Eurowag, popredný poskytovateľ integrovaných riešení v oblasti cestnej dopravy v Európe, otvára Eurowag Prime. Ide o sieť prémiových čerpacích staníc s exkluzívnymi službami pre profesionálnych vodičov. Jej súčasťou sú starostlivo zvolené čerpacie stanice z existujúceho portfólia, ktoré majú strategickú geografickú polohu pre tranzitnú dopravu. Už dnes sú známymi hot spotmi, napojenými na transeurópsku dopravnú sieť, s dobre vybaveným zázemím služieb pre nákladné vozidlá.

„Cieľom je mať v každej krajine, kde Eurowag pôsobí, niekoľko čerpacích staníc Eurowag Prime. Zákazníci na nich nájdu nadštandardné služby v najlepších lokalitách a s vždy optimalizovanými cenami. Od ostatných čerpacích staníc budú vizuálne odlíšené. Ponúknu vysokú kvalitu služieb a budú využívať koncept samopropagácie,“ hovorí Kim Coppensová, Energy Procurement & Operations Manager Eurowagu pre južný a západný región. Dodáva, že sieť Eurowag Prime bude na Slovensku, v Českej republike, Poľsku, Maďarsku, Rumunsku, Španielsku, Taliansku, Francúzsku, Rakúsku, Nemecku, v Beneluxe, severských krajinách, Pobaltí a na Balkáne tvoriť momentálne 70 čerpacích staníc.

Eurowag predstavuje výberovú sieť „Eurowag Prime“

Zmyslom Eurowag Prime je vytvoriť prémiovú sieť čerpacích staníc, umiestnených na najexponovanejších a strategických miestach, ktorá zákazníkom Eurowagu ponúkne optimalizované ceny za palivo a iné služby, špeciálne ponuky i pozornosť. Sieť Eurowag Prime bude existovať popri vlastných truck parkoch Eurowagu a postupne sa bude rozširovať.

Ako to funguje

Služby čerpacích staníc Eurowag Prime budú môcť využiť všetci držitelia kariet Eurowagu. Registrácia ani členstvo nebudú potrebné. Čerpacie stanice označené logom Eurowag Prime budú garantovať vyššie spomínané strategické umiestnenie s najlepšími možnými cenami.

Vybraní partneri najskôr budú musieť splniť podmienky nastavené Eurowagom a prejsť výberovým procesom, ktorý potvrdí, že ich čerpacie stanice spĺňajú požiadavky na prémiové služby. „Kombinácia najlepších lokalít, ktoré zákazník ľahko rozpozná a ktoré ponúknu najvýhodnejšie služby a pravidelné akcie, spraví z Eurowag Prime sieť, po ktorej bude medzi dopravcami veľký dopyt. Pôjde svojim spôsobom o exkluzívny klub v rámci čerpacích staníc v akceptačnej sieti Eurowagu,“ hovorí Miroslav Novák, Country Manager pre Slovensko a Českú republiku.

Spoločnosť bude Eurowag Prime výdatne marketingovo podporovať, napríklad prostredníctvom svojich sociálnych sietí. Jednotlivé prémiové stanice budú vizuálne odlíšené nielen v zákazníckom portáli Eurowagu, ale aj v mobilnej aplikácii. Tým Eurowag zabezpečí svojim partnerom – prevádzkovateľom jednotlivých čerpacích staníc – viac zákazníkov.

Kde ich nájdete

Sieť Eurowag Prime otvára 70 výberových Prime lokalít naprieč Európou. Pokryje tak hot spoty v 16 tranzitných krajinách, v každej z nich bude jedna až päť čerpacích staníc. Budúci rok sa súčasťou siete Eurowag Prime stane ďalších až do sto čerpacích staníc z akceptačnej siete Eurowagu. Aktuálne prémiové prevádzky už možno nájsť na webovej stránke.

Editor
Peter Magerčiak

Prečítajte si aj

Back to top button