Cestná doprava

Transportné chladenie Carrier Transicold

Transportné chladenie Carrier Transicold. Carrier Transicold je synonymom kvality prepravy tovaru s kontrolovanou teplotou. Od vstavieb, nadstavieb až po návesy s viacúrovňovým chladením.

Spoločnosť TITTL so sídlom v Bratislave, expert na chladiacu a klimatizačnú techniku, je autorizovaným servisným a zmluvným obchodným partnerom značky Carrier Transicold. Poskytuje kvalitné servisné služby v oblasti chladiarenských agregátov, ktoré dodáva pre všetky typy úžitkových vozidiel od 3,5 do 40 t. Do skríň dodávok a malých nákladiakov montuje agregáty Viento a Xarios. Do veľkých nákladných vozidiel Pulsor a Supra a do návesov Vector a Vector HE 19 s plne elektrickou koncepciou E-Drive.

Svoje dlhoročné skúsenosti poskytuje TITTL početným zákazníkom. Okrem dodávky, montáže, servisu a opráv všetkých typov agregátov Carrier Transicold servisuje aj iné značky vrátane údržby. Spoločnosť realizuje aj prestavby všetkých typov furgonových vozidiel všetkých značiek vyizolovaním – teda chladiarenské, mraziarenské, pohrebnícke a pekárenské úpravy.

Moderný servis TITTL

Chladiarenské agregáty Carrier Transicold poskytujú zákazníkom na celom svete vyspelé, energeticky efektívne a ekologické chladiace systémy pre návesy, nákladné a dodávkové vozidlá. Umožňujú presnú reguláciu teploty a vlhkosti, uchovávajú bez zmien všetky typy rýchlo sa kaziacich produktov. Vďaka vývoju technológií Carrier Transicold v nových generáciách agregátov nastavuje stále vyššie štandardy transportného chladenia a súčasne znižuje spotrebu paliva, emisie a hlučnosť.

Transportné chladenie Carrier Transicold

Pulsor 500

Je kompaktná jednotka (váži 170 kg), ktorá je určená na chladenie a mrazenie tovaru v izotermických nadstavbách dodávkových automobilov a malých nákladných automobilov do 32 m³. V mraziarenských nadstavbách FRC je možné dosahovať teploty -20 °C do objemu nadstavby 24 m³. V chladiarenských nadstavbách FNA je možné dosahovať teploty 0 až +2 °C do objemu nadstavby 32 m³.

Chladiarenský agregát Pulsor 500/R 404A je agregát novej generácie. Kondenzačná jednotka má nový estetický dizajn s lepšími aerodynamickými vlastnosťami. Agregát je vybavený automatickým odmrazovaním výparníka. Okrem toho je tento chladiarenský agregát vybavený motohodinami a elektrickou prípojkou 400/3/50.

Vector 1950

Ide o vysoko spoľahlivý agregát (923 kg), ktorý spája bezkonkurenčný chladiaci výkon s veľmi nízkou spotrebou PHM aj vďaka novému mikrokanálikovému kondenzátoru. Mikrokanálikové cievky výmenníka tepla umožnili zmenšenie veľkosti a hmotnosti kondenzátora. Pri výkone 18 800 W je spotreba paliva na 1 W výkonu optimalizovaná, pričom sa pri agregáte Vector 1950 (aj verzie Mt) podarilo dosiahnuť priemerné zníženie spotreby PHM o 17 %. Kompaktný dizajn znižuje aj objem chladiva v systéme. Kapacita vykurovania/chladenia je od +18 °C/-18 °C pri výkone 9 000 W.

Zdroj
transport.sk

Prečítajte si aj

Back to top button