Cestná doprava

Carrier Transicold: synonymum čerstvosti a spoľahlivosti

Carrier Transicold zvyšuje kvalitu prepravy tovaru s kontrolovanou úrovňou prostredníctvom celého radu produktov a služieb určených pre chladiarenskú prepravu a transparentnú chladiacu reťaz.

Už vyše 45 rokov si drží Carrier Transicold vedúce postavenie v odbore a poskytuje zákazníkom na celom svete vyspelé, energeticky efektívne a ekologické chladiace systémy pre návesy, nákladné a dodávkové vozidlá. Značka Carrier Transicold poskytuje v rámci dopravy chladiarenské riešenia, ktoré umožňujú presnú reguláciu teploty a vlhkosti, uchovávajú bez zmien všetky typy rýchlo sa kaziacich produktov bez ohľadu na to, kam ich potrebujete dopraviť. Vďaka využitiu technológií nových generácií agregátov Carrier Transicold nastavuje stále vyššie štandardy chladiarenských kontajnerov, nákladných vozidiel a návesov a súčasne znižuje spotrebu paliva, emisie a hlučnosť.

Chladiarenské agregáty dodáva pre všetky typy úžitkových vozidiel od 3,5 do 40 t. Do skríň dodávok a malých nákladiakov sa montujú agregáty Viento a Xarios, pre nákladné vozidlá Pulsor a Supra a pre návesy Vector a Vector HE 19 s plne elektrickou koncepciou E-Drive. Spoločnosť TITTL – expert na chladiacu a klimatizačnú techniku – je autorizovaným servisným a obchodným partnerom značky Carrier Transicold. Svoje dlhoročné skúsenosti pretavil TITTL do služieb zákazníkom a okrem dodávky, montáže, servisu a opráv všetkých typov agregátov Carrier servisuje aj iné značky vrátane údržieb. Spoločnosť realizuje aj prestavby všetkých typov furgonových vozidiel všetkých značiek vyizolovaním – teda chladiarenské, mraziarenské, pohrebnícke a pekárenské úpravy.

TITTL – zmluvný partner Carrier Transicold, poskytuje kvalitné servisné služby

Zdroj
transport.sk
Editor
TITTL
Back to top button