Cestná doprava

Komplexný chladiaci reťazec TITTL

Komplexný chladiaci reťazec TITTL. Špecialista na prepravné, stacionárne a priemyselné chladenie TITTL poskytuje už 24 rokov komplexné predajno-servisné služby.

Spoločnosť TITTL, expert na chladiacu a klimatizačnú techniku, je autorizovaným servisným a obchodným partnerom značky Carrier Transicold. Jej začiatky sa datujú od roku 1999. Centrála spoločnosti sa nachádza v Bratislave a v roku 2003 otvorila pobočku v Košiciach. Svoje dlhoročné skúsenosti pretavil TITTL do služieb zákazníkom a okrem dodávky, montáže, servisu a opráv všetkých typov agregátov Carrier servisuje aj iné značky vrátane údržby a opráv. TITTL realizuje aj prestavby všetkých typov furgonových vozidiel všetkých značiek vyizolovaním – ide teda o chladiarenské, mraziarenské, pohrebnícke a pekárenské úpravy.


Chladiarenské agregáty značky Carrier Transicold si udržujú vedúce postavenie v odbore a výrobca poskytuje zákazníkom na celom svete vyspelé, energeticky efektívne a ekologické chladiace systémy pre návesy, nákladné a dodávkové vozidlá. Značka Carrier Transicold produkuje prepravné chladenia, ktoré umožňujú presnú reguláciu teploty a vlhkosti, uchovávajú bez zmien všetky typy rýchlo sa kaziacich produktov bez ohľadu na to, kam ich potrebujete dopraviť.

Vďaka využitiu technológií nových generácií agregátov Carrier Transicold nastavuje TITTL stále vyššie štandardy izotermických vstavieb, nadstavieb a návesov pre všetky typy úžitkových vozidiel od 3,5 do 40 t. Do skríň dodávok a malých nákladiakov montuje agregáty Viento a Xarios, pre nákladné vozidlá Pulsor a Supra a pre návesy agregáty Vector a Vector HE 19 s plne elektrickou koncepciou E-Drive. Najmodernejší je elektrický rad Syberia, ktorý má aj prvý elektrotruck Volvo FE na Slovensku.

Agregát Carrier Syberia 11 má elektrický pohon a je napojený priamo na trakčnú batériu

Komplexný chladiaci reťazec TITTL

TITTL sa venuje aj montáži a servisu klimatizácie a VZT značiek DAIKIN a GREE, ako aj priemyselných systémov Mitsubishi. V portfóliu firmy možno nájsť stacionárne chladenie i priemyselné chladiace systémy vrátane chladiacich a klimatizačných systémov na kľúč – od návrhu po realizáciu. Svojim klientom poskytuje TITTL komplexný servis a údržbu, ako aj záručný a pozáručný servis chladiacich zariadení.

K najpoužívanejším agregátom pre transportné chladenie patrí Carrier Transicold Pulsor 500 – kompaktná jednotka (váži 170 kg), ktorá je určená na chladenie a mrazenie tovaru v izotermických nadstavbách dodávkových a malých nákladných vozidiel do 32 m³. V mraziarenských nadstavbách FRC je možné dosahovať teploty -20 °C do objemu nadstavby 24 m³. V chladiarenských nadstavbách FNA je možné dosahovať teploty 0 až +2 °C do objemu nadstavby 32 m³.

Supra 850 je dieselová chladiaca jednotka s vlastným pohonom, určená pre stredné nákladné vozidlá s maximálnym objemom nadstavby 77 m³. Vector 1950 predstavuje vysoko spoľahlivý agregát (923 kg) pre chladiarenské návesy. Spája bezkonkurenčný chladiaci výkon s veľmi nízkou spotrebou PHM aj vďaka novému mikrokanálikovému kondenzátoru. Pri výkone 18 800 W je spotreba paliva na 1 W výkonu optimalizovaná. A podarilo sa dosiahnuť priemerné zníženie spotreby PHM o 17 %. Kompaktný dizajn znižuje aj objem chladiva v systéme. Kapacita vykurovania/chladenia je od +18 °C/-18 °C pri výkone 9 000 W.

Údaje o teplote sa sledujú online a ukladajú sa aj na USB kľúč

Zdroj
transport.sk
Editor
VIB
Back to top button