Cestná doprava

Spoločnosť DAF oslavuje výrobu 250 000. vozidla s kabínou Super Space Cab špeciálnou edíciou

Spoločnosť DAF Trucks predstavuje kabínu XF Super Space Cab edície Celebration.

Touto luxusnou a špeciálne dekorovanou verziou najväčšej a najpohodlnejšej kabíny na trhu oslavuje spoločnosť DAF produkciu 250 000. vozidlá DAF XF s kabínou Super Space Cab. Vodiči si užijú luxusne vybavený interiér, vrátane koňakovo sfarbeného koženého balíčka.

„Ako môžeme vodičom zabezpečiť ten najvyšší komfort?“ Táto otázka viedla v roku 1984 k vytvoreniu kabíny DAF 3600 Space Cab, ktorá dosiahla nové úrovne z hľadiska miesta v interiéri a pohodlia vodiča vďaka zvýšenej streche. V roku 1994 dosiahla spoločnosť DAF ďalší míľnik: kabíny Super Space Cab, s ktorou opätovne vytvorila nové štandardy.

Ideálne miesto pre riadenie
Najnovšia kabína DAF XF Super Space Cab je takmer ideálnym miestom pre prácu a odpočinok každého vodiča. Je ergonomicky neprekonateľná, skvele vybavená a mimoriadne priestranná. Vďaka vnútornému objemu 12,6 m3 je najpriestornejšou kabínou na trhu. Kabína XF Super Space Cab ponúka pôsobivú výšku pre státie 2,23 metra a minimálne 925 litrov úložného priestoru. Je vybavená dvoma veľkými lôžkami, dolná lôžko je 80 cm široké a 2,20 metra dlhé a je štandardne dodávané s hlbokým matracom Xtra Comfort. Niet divu, že polovica všetkých vozidiel DAF XF je objednaná ako Super Space Cab.

DAF XF Super Space Cab Celebration je k dispozícii pre ťahače 4×2 FT a 6×2 FTG a tiež pre všetky podvozky. Na výber je široká ponuka pohonných jednotiek motorov PACCAR, napr. PACCAR MX-11 s výkonom 330 kW/450 k, PACCAR MX-13 s výkonom 355 kW/480 k alebo 390 kW/530 k.

Čalúnenie tejto špeciálnej edície je špecifické pre každú krajinu: každá verzia je konfigurovaná tak, aby vyhovovala miestnym preferenciám zákazníkov, ale každá kabína edície Celebration je vybavená exkluzívnym interiérom, vrátane osobitného, koňakovo sfarbeného koženého balíčka. Lôžko je vždy vybavené matracom Xtra Comfort od spoločnosti DAF s výškou 15 cm pre maximálne pohodlie pri spánku. Štandardom je navyše vybavenie ako rýchly navigačný systém DAF TNR, najrozsiahlejšie ovládanie klimatizácie vrátane používania na zadnej stene a pôsobivo veľká chladnička DAF.

Kabína DAF XF Super Space Cab edície Celebration je teraz k dispozícii u všetkých oficiálnych predajcov DAF.

Prečítajte si aj

Back to top button