Cestná doprava

Schwarzmüller posilnil postavenie lídra

Prémiový rakúsky výrobca návesov Schwarzmüller zahájil od začiatku roka výrobu nového typového radu odľahčených valníkových návesov POWER LINE.

Doteraz vyrábal Schwarzmüller trojstranné zhrňovačky v základnej verzii s hmotnosťou 6 100 kg a v odľahčenej verzii s hmotnosťou 5 600 kg. Od januára Schwarzmüller ukončil výrobu základnej verzie a ďalej bude vyrábať len odľahčený inovovaný model POWER LINE CARGO s hmotnosťou od 5 400 kg. Návesy Mega a Coil na prepravu oceľových zvitkov sa aj doteraz vyrábali len ako odľahčené modely. Teraz prešli inováciou POWER LINE, ktorú predstavíme ďalej.
POWER LINE nie je nový náves, ale rodina 5 typov návesov. Sú navrhnuté modulárnym systémom, aby spĺňali špecifické požiadavky rôznych odvetví:
•Cargo: na všestranné použitie v diaľkovej preprave.
•Coil: na prepravu oceľových zvitkov.
•Mega: na prepravu tovaru s vnútornou výškou 3 m.
•Papier: na prepravu papierových rolí.
•Long: ložná plocha je o 1,30 metra predĺžená.

Prečítajte si aj

Najdôležitejšie inovácie návesov POWER LINE

Nosníky rámu z vysokopevnostnej ocele S700 MC, výška rámu 125 mm, podvozok s väčšou tuhosťou, väčší počet upevňovacích otvorov. Vďaka väčšiemu počtu priečnikov zaťaženie podlahy až 7 200 kg na nápravu VZV. Vlastná hmotnosť návesu Cargo je od 5 400 kg a od 6 000 kg pri návese Mega. Návesy POWER LINE môžu mať na želanie 2 alebo 3 jazdné výšky, aby sa celková výška návesu dala nastaviť do 4 m. Medzi obľúbenú doplnkovú výbavu patrí prizdvih strechy, antivandal plachta, osadenia v ráme pre 4 až 8 párov jaklových klaníc, rozširovacie zadné dvere, malý paletový kôš pred nápravami a i. POWER LINE je nový štandard pre každého, kto chce zo svojho vozového parku vyťažiť čo najviac.

Zdroj
transport.sk

Prečítajte si aj

Back to top button