Cestná doprava

Náves S.CS UNIVERSAL

Náves S.CS UNIVERSAL. Robustný, flexibilný s univerzálnym využitím, vyššie užitočné zaťaženie, kratšie časy nakládky a jednoduché zaistenie nákladu – to je plachtový náves Schmitz Cargobull S.CS UNIVERSAL.

Návesy nemeckého výrobcu Schmitz Cargobull sú najsilnejšou značkou na európskom trhu. Vývojové oddelenie neustále modernizuje prípojné vozidlá, čím svojim užívateľom poskytuje významný konkurenčný náskok.

Aké výhody ponúka Schmitz Cargobull dopravcom?

Návesy radu EcoGeneration, EcoFIX a EcoFLEX šetria palivo a CO2 svojou aerodynamicky optimalizovanou karosériou. Pokroková telematika je 100 % SMART – vybavená telematickým hardvérom TrailerConnect®, CTU hardvérom priamo z výroby, ktorý umožňuje online sledovať náves aj náklad. Valcovaný, pozinkovaný podvozok MODULOS novej generácie je nenáročný na údržbu a je ponúkaný s 10-ročnou zárukou na neprehrdzavenie.

POWER CURTAIN PLUS zvyšuje tuhosť závesu prostredníctvom predpätia v plachte, čo je ideálne na prepravu nepevného tovaru. Konštrukčná tuhosť karosérie je certifikovaná podľa DIN EN 12642 Code XL a je dosiahnutá pomocou vysokopevnostnej plachty s aramidovými pásmi a integrovanými oceľovými drôtmi. POWER CLONE je bezlatový systém, ktorý významne skracuje nakladanie a vykladanie tovaru, čo v sektore logistiky zlepšuje efektivitu prepráv. To je len malá vzorka výhod pre prevádzkovateľov návesov tejto značky. Plachtové návesy S.CS so SPEED CLONE umožňujú prístup k tovaru za pár sekúnd. Vy už nakladáte, zatiaľ čo ostatní ešte len otvárajú záves prívesu.

S.CS X-LIGHT

Rad S.CS teraz charakterizuje výnimočne vysoké užitočné zaťaženie v kombinácii s balíkom výbavy X-LIGHT. Vďaka výbave X-LIGHT si môžete byť istí, že vaše ťahače majú najlepšie optimalizovanú váhu návesu s tovarom. Plachtový náves S.CS UNIVERSAL X-LIGHT SMART s vlastnou hmotnosťou 4 975 kg znižuje náklady na palivo, najmä pri preprave na krátke a stredné vzdialenosti s častým zrýchľovaním a brzdením.

Teraz je deň dokonca aj v noci

Nové LED interiérové osvetlenie v sedlovom závese S.CS vnáša svetlo do tmy a zaisťuje väčšiu bezpečnosť práce v interiéri návesu aj za súmraku či v noci. Rovnomerne jasné osvetlenie interiéru teraz ešte viac uľahčuje nakládku a vykládku. Rad návesov S.CS je vždy o krok vpred v optimalizácii nákladov na prepravu, bezpečnosti, technologického spracovania, ako aj v komforte pre dopravcov.

S.CS Nové LED interiérové osvetlenie

V spolupráci
transport.sk
Zdroj
VIB, zdroj: Schmitz Cargobull

Prečítajte si aj

Back to top button