Cestná doprava

Pneumatický ihlový oklepávač Scorpio YU-NS008

Pneumatický ihlový oklepávač Scorpio YU-NS008. Keď sa povie e-shop FERDUS, väčšine sa asi vybaví široká ponuka pneuservisných opravných materiálov vlastnej výroby, vyzúvačky, vyvažovačky, geometrie, zdviháky a ďalšie stroje.

Neoddeliteľnú súčasť sortimentu ale tvoria aj najrôznejšie náradie a nástroje, pričom v tejto kategórii český producent s obľubou vyhľadáva produkty menej obvyklé alebo priam netradičné. A práve taký je nový ihlový oklepávač Scorpio YU-NS008. Zatiaľ čo bežní konkurenti merajú na dĺžku okolo 400 mm a vážia približne 2 až 3 kg, novinka si vystačí s parametrami 235 mm a 480 g. Doslova miniatúrny je predovšetkým ihelník tvorený trinástimi oceľovými prútikmi (D a Ø: 57 x 1,4 mm).

Oklepávač taktiež spotrebuje výrazne menej vzduchu – 48 l/min., a teda aj elektrickej energie. S výkonom 3000 úderov za minútu pritom oveľa nezaostáva. Na trhu tak predstavuje zaujímavú alternatívu a je vhodný predovšetkým na jemné práce v tesnejších priestoroch. Pneumatický ihlový oklepávač Scorpio YU-NS008 je dostupný v distribúcii FERDUS od 1. 3. 2023 za odporúčanú cenu 138,76 EUR bez DPH.

V spolupráci
transport.sk
Zdroj
TS

Prečítajte si aj

Back to top button