Cestná doprava

Od kameňa po ľudí – BILFER TRADING

Od kameňa po ľudí – BILFER TRADING. Hurbanovská firma BILFER TRADING, s. r. o., sa zaoberá distribúciou veľkého množstva lomového kameňa za priaznivé ceny. Spoločnosť vznikla v roku 2007 v Hurbanove.

Zakladateľom a konateľom BILFER TRADING, s. r. o., je Ladislav Bilko. Lomový kameň, štrk, piesok a okrasné kamene majú široké uplatnenie a firma BILFER TRADING zabezpečuje aj ich distribúciu klientom, a to vlastnou autodopravou. Autopark tvoria prevažne najmodernejšie vozidlá DAF, servis a služby autoparku realizuje spoločnosť STABO. Popri distribúcii kameňa hurbanovská firma ponúka aj ďalšie prepravy vrátane nadrozmerného nákladu a stavebných prvkov, prepravu cisternami či prepravu reziva a kmeňov stromov.

Od kameňa po ľudí – BILFER TRADING

Lomový kameň, štrk a piesok sa považujú za veľmi vyhľadávané suroviny, keďže sú základom pre vybudovanie ciest, príjazdových ciest a chodníkov. Záujem o tieto materiály stúpa najmä v letnom období, keď prebieha mnoho prác okolo rodinných domov a v záhradách. Pre zákazníkov sú dostupné rôzne druhy kameňov za bezkonkurenčné ceny. „Jednou z výnimočností je to, že u nás prijímame objednávky vo veľkom i v malom množstve. Či už potrebuje zákazník materiál za jeden fúrik, alebo viac ton, vieme mu vyhovieť. V závislosti od potreby dokážeme zabezpečiť aj dovoz materiálu, a to do 58 ton. Popri rôznych druhoch kameňov je veľký záujem aj o okrasný kameň a dekoračné skaly, vďaka čomu vieme vyhovieť aj zákazníkom, ktorí majú záujem o dekoračné prvky,“ hovorí Ladislav Bilko, riaditeľ spoločnosti BILFER TRADING.

Bohaté skúsenosti

Firma BILFER TRADING má mnoho skúseností so špeditérskymi službami v zahraničí. „Aktuálne máme sedem vozidiel a dvadsaťosem prívesov, s ktorými zabezpečujeme rozvoz po celej Európe. Vďaka rôznorodosti vozidiel vieme prepraviť takmer všetko. Od dreva cez stroje až po potraviny. Takže ani prevoz nadrozmerného nákladu nám nerobí problém. Pravidelne cestujeme po trase Maďarsko – Slovensko – Česká republika a v čase orania je o nás veľký záujem a my sme dostupní počas celého týždňa, každú hodinu,“ hovorí o hlavnej činnosti firmy Ladislav Bilko.

Aj autobusy

Okrem nadrozmernej prepravy a obchodu s lomovým kameňom ponúka BILFER TRADING aj iné služby. Klienti si môžu zapožičať mikrobusy či autobusy na súkromné alebo firemné účely, na rôzne oslavy a akcie. „Naše služby vyhľadávajú športové kluby, školy a firmy, keďže ponúkame aj autobusy s kapacitou až 54 sedadiel. Okrem toho nás vyhľadávajú aj kvôli rodinným udalostiam, ako sú napríklad svadby. Dokážeme zabezpečiť aj dopravu pre menej osôb, náš mikrobus je dostupný pre 8 + 1 ľudí. Podľa potreby vieme zaistiť transfer aj na letiská v Bratislave, Budapešti a vo Viedni,“ hovorí na záver Ladislav Bilko, riaditeľ BILFER TRADING.

Zdroj
transport.sk
Editor
VIB
Back to top button