Rôzne

Tandemové súpravy WECON pre DeutschMAN

Tandemové súpravy WECON pre DeutschMAN. DeutschMann Internationale Spedition s.r.o. začal v septemberi 1999 so sídlom v Trebišove. Postupne pribudli dcérske spoločnosti DeutschMann Transport s.r.o. v Žiline a v Rajci, DeutschMann Internationale Spedition, d.o.o. v chorvátskom Varaždine a v Dubaji pod názvom DEUTSCHMANN LLC, kde majú obchodné oddelenie.

WESOB Sp. o.o. je výrobcom prívesov a nadstavieb značky WECON pre nákladné automobily. Ich produkty čoraz častejšie vidíme aj na našich cestách v službách slovenských autodopravcov. V týchto dňoch boli odovzdané ďalšie 2 tandemové súpravy pre spoločnosť DeutschMann Transport s.r.o. Rajec.

Spoločnosť už má spolu 3 tandemové súpravy WECON v nasledovnej výbave a technických parametroch:
Nadstavba na aute je na 18 europaliet, príves je na 20 europaliet (táto verzia vyhovuje aj na prevoz tovaru na anglických paletách o rozmeroch 1000 x 1200 mm), nakladacia výška na súprave 3 000 mm, prízdvih strechy pri nakládke a výkladke o 300 mm, prechodová súprava, certifikát XL, paletové záražky v nakladacom priestore + multilišta na bezpečne ukotvenie nákladu, vnútorné osvetlenie nakladacieho priestoru LED páskami atď. presne podľa požiadaviek spoločnosti DeutschMann Transport s.r.o.

Tri súpravy pre DeutschMann Transport

Tandemové súpravy WECON vynikajú kvalitným dielenským spracovaním s využitím pokrokovej technológie a kvalitných materiálov zvyšujúcich pevnosť a odolnosť nadstavieb. Spoločnosť DeutschMann Express Transport prevzala tri plachtové tandemové súpravy (JUMBO). Dva na podvozku MAN TGX v spojení s dvojnápravovým prívesom a tretí na šasi Scania. V pobočke DeutschMann Transport v Rajci spravujú autopark vrátane servisu a pneuservisu vozidiel.

DeutschMann Express Transport je dcérskou spoločnosťou DeutschMann Internationale Spedition s.r.o., ktorá pôsobí na Slovensku už 25 rokov. Postupnou expanziou sa špecializuje na medzinárodnú dopravu a špedíciu, cestnú nákladnú prepravu, expresnú prepravu, leteckú, námornú a železničnú dopravu, ako aj logistické služby a skladovanie. Od roku 1999 má vlastný autopark, o ktorý sa v súčasnosti stará pobočka v Rajci (mega a jumbo návesy). Vo svojom autoparku má súpravy s ťahačmi prevažne značky MAN. Ale aj Scania, plachtovými návesmi KRONE Mega a JUMBO tandemovými súpravami.

Tandemové súpravy WECON pre DeutschMAN

Denne vykonajú v priemere 250 prepráv a svoje služby poskytujú 20 000 zákazníkom. Približne 80 % činnosti firmy spočíva v zabezpečovaní prepráv tovaru cestnou dopravou pomocou kamiónov a dodávok zo starej EÚ do strednej Európy. Zvyšok tvoria exporty a medzinárodná doprava medzi krajinami EÚ. Okrem vlastnej autodopravy DeutschMann spolupracuje s cca 200 zmluvnými dopravcami a vyše 5000 ďalšími dopravcami a špedičkami s nepravidelným kontaktom z celej Európy. Vďaka tomu sú schopní pre klientov zabezpečiť akýkoľvek typ vozidla (od 1kg do 300 ton) a zrealizovať akýkoľvek druh prepravy.

DeutschMann sa špecializuje na rýchle expresné transporty a medzinárodnú nákladnú dopravu hlavne pre automobilový priemysel s termínom dodávky do 24 h. Dispozičný čas na prípravu vozidla môže byť v rozmedzí od 2 až 8 hodín. Automobilový priemysel je mimoriadne kritický z pohľadu času dodávky tovaru na vykládku. Klienti z tohto odvetvia sú mimoriadne nároční. Pretože charakter automobilového priemyslu je závislý od toho, aby všetky komponenty na výrobu boli včas k dispozícii.

Editor
Peter Magerčiak

Prečítajte si aj

Back to top button