Cestná doprava

Žiadané tandemové súpravy

Žiadané tandemové súpravy. Wesob, poľská značka spolupracujúca s nemeckou značkou Wecon, má v Poľsku i v širšej Európe dobré meno, a to vďaka kvalitným produktom vyrábaným najmodernejšími výrobnými postupmi.

K najžiadanejším produktom u nás i v Českej republike patria tandemové súpravy z produkcie spoločnosti Wesob, ktorá sídli v meste Strumień v blízkosti severozápadného Slovenska. Na Slovensku túto značku reprezentuje Ing. Milan Borský, manažér predaja značky Wecon, so sídlom v Košiciach. Partnerský vzťah si vybudoval s viacerými predajno-servisnými miestami, v rámci ktorých zmluvní partneri ponúkajú servisné služby aj tejto značke. Značky Wecon a Wesob sa vďaka tomu udomácnili na slovenskom trhu a získali mnoho spokojných klientov. Na tandemových súpravách je oceňovaná najmä priestorová univerzálnosť.

Žiadané tandemové súpravy

Ťažká súprava

Základným radom je ťažká súprava s nízkopodlažným rámom vyrobeným z vysokokvalitnej ocele. Rám je celožiarovo pozinkovaný vrátane vnútorných priestorov uzavretých profilov. Podlaha je vyrobená z vodoodolnej impregnovanej preglejky s protišmykovým povrchom a je prispôsobená na prevádzku vysokozdvižného vozíka so zaťažením nápravy 5 460 kg. K bezpečnostným prvkom patria paletové nárazníky s viacbodovým systémom zaistenia nákladu SAFETY LOCK. Oceľové rohové stĺpiky sú chránené proti korózii pomocou KTL a práškového lakovania.

Predná stena je vyrobená zo žiarovo pozinkovaných a práškovo lakovaných oceľových kaziet, zvnútra je vystužená preglejkou. Strechy sú dostupné vo verziách: pevná, posuvná, posuvná + zdvíhacia. Súčasťou je i mechanický systém zdvíhania strechy s kvalitným samosvorným prevodom – verzia Wesob. Celohliníkové dvojkrídlové dvere sú značky SANDWICH. Podvozok prívesu je vyrobený z kvalitnej ocele, žiarovo zinkovaný. Korby spĺňajú požiadavky normy EN 12642 code XL pre bezpečnú prepravu tovaru. Súprava zvládne 40 t (podvozok 24 t – 26 t, príves 12 t – 18 t), má objem 120 m3 a pojme až 38 europaliet.

Priemerný set

Technologickým spracovaním je podobná ťažkej súprave, má však ľahkú konštrukciu podlahového rámu, podvozok prívesu je vyrobený z kvalitnej ocele, celožiarovo pozinkovaný. Súčasťou je viacbodový systém zaistenia nákladu SAFETY LOCK. Predná stena je vyrobená z ľahkých, žiarovo pozinkovaných a práškovo lakovaných oceľových kaziet, zvnútra vystužená preglejkou. Strechy sú dostupné vo verziách: pevná, posuvná, posuvná + zdvíhacia. Mechanický systém zdvíhania strechy má kvalitný samosvorný prevod – verzia z vlastnej produkcie Wesob.

Ľahká súprava má celohliníkové dvojkrídlové dvere SANDWICH alebo plachtu s diagonálnymi pruhmi. Objem súpravy je zhodný: 120 m3 a pojme 38 europaliet. Podvozok má nosnosť 11 t (resp. 11,99 t – 15 t). Jednonápravový príves zvládne 10 t (6 t – 10 t), v závislosti od vybavenia.
Košické zastúpenie má k dispozícii demoverzie, ktoré si môžete vyskúšať po dohode s p. Borským – kontakt +421917426978.

Zdroj
transport.sk
Editor
VIB, foto: Wecon
Back to top button