Cestná doprava

V Leviciach si môžete vyskúšať jazdu autobusom

V Leviciach si môžete vyskúšať jazdu autobusom. Spoločnosť ARRIVA pozýva všetkých záujemcov a záujemkyne o prácu vodiča z Levíc a okolia, aby si už túto sobotu prišli vyskúšať šoférovanie autobusu. Jedinou podmienkou pre absolvovanie skúšobnej jazdy pod dohľadom skúsených inštruktorov autoškoly je vek 21 rokov a vodičské oprávnenie skupiny B (osobné motorové vozidlo).

Skúšobný deň v Leviciach sa uskutoční v sobotu 9. decembra 2023 od 9.00 do 13.00 h na parkovisku pri hoteli Atóm v Leviciach. Ženám a mužom, ktorým sa práca vodiča autobusu zapáči, pomôže ARRIVA v prípade záujmu o zamestnanie aj s financovaním rozšírenia vodičského oprávnenia pre skupinu D (autobusy) a získaním kvalifikačnej karty vodiča. Zároveň má pre nich a ich rodinných príslušníkov pripravené ďalšie výhody.

V Leviciach si môžete vyskúšať jazdu autobusom.

„Zážitok zo šoférovania skutočného autobusu vám povie o povolaní vodiča viac, ako akékoľvek slová. Preto ARRIVA organizuje tento skúšobný deň. Počas neho budete mať možnosť osobne spoznať prácu profesionálneho vodiča a vyskúšať si jazdu na modernom autobuse. Tešíme sa, že aj vďaka tomuto podujatiu naše rady posilnia nové kolegyne a kolegovia. Okrem zaujímavej práce poskytujeme našim vodičkám a vodičom aj ďalšie výhody. Zľavy na cestovnom pre ich rodiny, príspevok na doplnkové dôchodkové sporenie, odmeny pri jubileách a ďalšie benefity,“ uviedol Silvester Zemes, generálny riaditeľ spoločností ARRIVA Nové Zámky a ARRIVA NITRA.

Všetky potrebné informácie o voľných pracovných miestach vodičov v spoločnostiach ARRIVA a ponúkaných výhodách získajú záujemcovia na webovej stránke.

ARRIVA na Slovensku a vo svete

Spoločnosť ARRIVA pôsobí na Slovensku od roku 2008 a je najsilnejším súkromným hráčom v autobusovej doprave v Slovenskej republike. Pôsobí v Bratislavskom, Košickom, Nitrianskom, Trnavskom a Žilinskom kraji, kde zabezpečuje mestskú, prímestskú, zmluvnú a komerčnú autobusovú dopravu. Od roku 2017 prevádzkuje spoločnosť službu zdieľaných bicyklov, tzv. bikesharing. ARRIVA zamestnáva na Slovensku viac ako 2 500 zamestnancov a prevádzkuje viac ako 1 500 autobusov. Tvorí ju šesť dopravných spoločností, servisná spoločnosť a centrála.

Arriva je popredným poskytovateľom osobnej dopravy v celej Európe. Zamestnáva približne 34 600 ľudí a zabezpečuje približne 1,5 miliardy prepravených cestujúcich v 10 európskych krajinách. S autobusmi, vlakmi, autokarmi, električkami, vodnými autobusmi, systémami zdieľania bicyklov a dopravnými riešeniami na požiadanie Arriva hrdo spája ľudí a komunity bezpečne, spoľahlivo a udržateľne, pričom tieto služby poskytuje každý deň lepším spôsobom. Arriva pôsobí v Českej republike, Chorvátsku, Maďarsku, Taliansku, Holandsku, Poľsku, na Slovensku, v Slovinsku, Španielsku a Spojenom kráľovstve.

Zdroj
transport.sk
Editor
TS Arriva

Prečítajte si aj

Back to top button