Cestná doprava

Tankuj ako kráľ a vyhraj nový ťahač Volvo FH 460 TC

Spoločnosť Eurowag na začiatku septembra spustila súťaž o veľmi hodnotné ceny, tou hlavnou je úplne nový ťahač za 100 000 eur. Vyhrať ale môžete aj iPhony, iPady, sady pneumatík, chladničku do auta či ohrievač. Stačí len tankovať a platiť kartami Eurowag!

Od 1. septembra do 31. októbra potrvá súťaž s názvom Tankujte ako kráľ určená pre zákazníkov spoločnosti Eurowag v celej Európe. Aby ste sa dostali do zlosovania o veľmi hodnotné ceny, musíte natankovať a zaplatiť akoukoľvek Eurowag kartou minimálne 250 litrov pohonných hmôt 4x v mesiaci.

Koľkokrát v mesiaci splníte podmienku na jednu kartu Eurowag, toľko lístkov získate do súťaže. To platí pre oba súťažné mesiace. Súťažiaci tak môže počas jedného mesiaca získať viac súťažných lístkov do osudia. Veľkou výhodou je to, že sa nemusíte nikam registrovať.

Prehľad vášho tankovania nájdete ľahko na svojom klientskom portáli v sekcii transakcie. Súťaž je určená ako pre existujúcich klientov, tak i pre nových, ktorí si v týchto mesiacoch zaobstarajú kartu Eurowag.

A je naozaj o čo hrať. Okrem už spomínaného ťahača Volvo FH 460 TC v cene 100 000 eur môžete vyhrať: 5x mobilný telefón iPhone, 3x tablet iPad, 3x voucher na sadu pneumatík, 5x elektrickú kolobežku, 5x prenosný reproduktor, 5x chladničku do auta, 5x slnečné okuliare Ray Ban, 10x turistickú stoličku a 5x USB ohrievač jedla.

Viac informácií k súťaži nájdete na webových stránkach www.eurowag.com.

Zdroj
transport.sk
Editor
TS

Prečítajte si aj

Back to top button