Cestná doprava

Palfinger a Kuhn-MT spája kvalita

Palfinger a Kuhn-MT spája kvalita. Hydraulické zdvíhacie zariadenia vyrába rakúska spoločnosť PALFINGER so sídlom v Bergheime od roku 1932 a už 91 rokov patrí medzi popredných medzinárodných výrobcov hydraulických zdvíhacích riešení. Svoje skúsenosti pretavila do úspechu na celosvetovom globálnom trhu.

V roku 2022 spoločnosť Palfinger vygenerovala celkové tržby vo výške približne 2,23 miliardy EUR. Ku koncu roka 2022 mala spoločnosť 12 210 zamestnancov, ktorí pracujú v 30 výrobných závodoch po celom svete. Celosvetové predajné a servisné služby klientom pokrýva 5 000 servisných miest vo viac ako 130 krajinách na všetkých kontinentoch.

Značku Palfinger na Slovensku zastupuje spoločnosť KUHN-MT Slovakia, s.r.o., ktorá vznikla v roku 2006, je dcérskou spoločnosťou obchodnej skupiny KUHN so sídlom v Rakúsku, ktorá pôsobí na slovenskom trhu ako výhradný distribútor hydraulických žeriavov Palfinger, žeriavov na manipuláciu s drevom, šrotom a odpadmi Epsilon a nosičov kontajnerov Palift. Firma zároveň zabezpečuje záručný a pozáručný servis všetkým uvedeným typom hydraulických zariadení.

Skupina KUHN s dvoma samostatnými divíziami (Stavebné stroje a Manipulačná technika) má pobočky v desiatich štátoch Európy so 14-timi samostatnými dcérskymi spoločnosťami.

Žeriav Epsilon s najmodernejšou kabínou a hákovým nakladačom Palfinger
Hydraulický žeriav radu PK v kombinácii so sklápačom VS-mont

Palfinger – dobrá investícia

„Z hľadiska kvality a životnosti, od nákladov na vlastníctvo, nákladov na užívanie, údržby, potenciálneho užitočného zaťaženia až po predajnú hodnotu sú produkty PALFINGER zďaleka najvhodnejším nákupom,“ argumentuje výrobca. Kuhn-MT Slovakia so sídlom v Senci poskytuje predajno-servisné služby na takmer všetky produkty Palfinger – najmä nakladacie žeriavy, Epsilon – žeriavy na drevo a recykláciu, PALIFT, STEPA hákové nakladače kontajnerov a poskytujú aj opravy a predaj náhradných dielov…

„K najčastejším objednávkam na Slovensku patria nakladacie žeriavy Palfinger strednej triedy,“ hovorí Ing. Michal Jančo, konateľ Kuhn-MT Slovakia. Palfinger na Slovensku ponúka žeriavy a manipulačné systémy od 1 tonometra do 200 tonometrov so 120 modelmi. Využívajú ich v stavebníctve, energotechnických službách miest a obcí, odpadovom hospodárstve či v integrovaných záchranných systémoch.

Hydraulické nakladacie žeriavy Palfinger vynikajú svojou spoľahlivosťou, jednoduchou obsluhou a vysokou hospodárnosťou. K všestrannosti ich využitia prispieva rôzne príslušenstvo (navijaky, drapáky, rotátory, paletové vidly, pracovné koše a iné). Kuhn-MT Slovakia poskytuje svojim klientom komplexnú starostlivosť od konzultácie o užívateľských požiadavkách, cez návrh riešenia, výber optimálneho produktu až po montáž a zaškolenie personálu, záručný a pozáručný servis.

Nakladacie žeriavy radu PK strednej triedy patria k najpredávanejším na Slovensku
Nezvyčajné riešenie montáže žeriavu na ťahač návesu

Zdroj
transport.sk
Editor
VIB
Back to top button