Cestná doprava

Hydraulické nakladacie žeriavy PM

Hydraulické nakladacie žeriavy PM. Už viac ako 60 rokov na trhu je PM popredným talianskym výrobcom hydraulických žeriavov pre nákladné vozidlá. Konsolidovaná tradícia technológií a inovácií umožnila spoločnosti PM rozvíjať pevné profesionálne vzťahy a dobyť čoraz väčšie podiely na trhu v Taliansku aj v zahraničí. Na Slovensku má s nimi bohaté skúsenosti HYCA, s.r.o. z Pezinka.

Nadstavby HYCA pre stavebný sektor

Talianska spoločnosť PM Group S.P.A. sídli v San Cesario, má však globálny charakter, prítomná je aj na zahraničných trhoch prostredníctvom priamych obchodných pobočiek v Severnej Amerike, Argentíne, Čile, Mexiku, Francúzsku, Španielsku a v Singapure. V súčasnosti má produktový rad PM viac ako 50 sérií s viac ako 350 možnými konfiguráciami, ktoré vyrába v dvoch továrňach PM s celkovou plochou 130 000 m2, jedna je v San Cesario) a druhá v rumunskom Arade.

V ponuke sú žeriavy od malých sérií pre úžitkové vozidlá s výkonom 1 tm, až po špeciálne ťažké autožeriavy s výkonom až 200 tm. Vďaka mnohoročným skúsenostiam a využívaniu 3D a výpočtových softvérov sú schopní, z viac ako 100 modelov žeriavov, navrhnúť optimálne riešenie pre každého odberateľa.

Spoločnosť HYCA s.r.o. je lídrom v oblasti výroby nadstavieb nákladných podvozkov. Viac ako 25-ročné skúsenosti predstavujú základný pilier potvrdzujúci poprednú pozíciu na trhu. HYCA má vlastnú konštrukčnú vývojovú sekciu kompetentnú plniť požiadavky v oblasti výroby zariadení napr. pre armádny priemysel, záchranné hasičské zbory, nákladné špeciály, alebo iné technologicky náročné projekty. Medzi časté montáže patria aj nadstavby valníkové nadstavby a sklápače a to aj v kombinácii s montážou hydraulických žeriavov za kabínou či za nadstavbou.

Sklápacie nadstavby určené na prevoz sypkého a stavebného materiálu sú oceľové alebo hliníkové podľa charakteru ich prevažného využitia. Oceľové sú odolnejšie, hliníkové ľahšie. Základný rám a výklopná časť sú oceľové, bočnice hliníkové, alebo oceľové, oteruvzdorné. Farebný odtieň nadstavby s bočnicami štandardne zodpovedá farebnému odtieňu podvozku. Zdvíhanie zabezpečuje hydraulický valec. Systém pracuje s elektrohydromotorom, alebo s pomocným náhonom od prevodovky vozidla.

Hydraulické nakladacie žeriavy PM

HYCA poskytuje komplexnú škálu služieb vybraných produktov renomovaných svetových značiek. Popri predaji a montáži zdvíhacej techniky, vykonáva jej záručný servis, revízie i pozáručné opravy.
V roku 2005 rozšírili portfólio o predaj náhradných dielov, repasovanie a predaj použitých hydraulických zariadení.

Dlhodobým cieľom HYCA je spokojnosť klientov a nadštandardná kvalita produktov a služieb. Spoločnosť využíva inovatívne postupy a investuje do vývoja. „Korektnú partnerskú spoluprácu považujeme za základ úspechu. Jednou z našich priorít je pre nás poskytovať produkty a služby klientom tak, aby sa k nám vracali s dôverou a spokojnosťou, ale tiež nám záleží na spokojnom osobnom a rodinnom živote našich zamestnancov,“ hovorí konateľ Ing. Pavol Cagaň.

Hydraulické ruky

HYCA dodáva stavebné hydraulické ruky s výkonom od 2 do 100 tm, je výhradným zástupcom značky PM na slovenskom trhu. Vykonávajú všetky typy montáží. Montáž za kabínu vozidla, do korby, na kontajner, do návesu a zadnú montáž. K hydraulickým rukám ponúkajú prídavné zariadenia podľa požiadavky: drapáky, gravitačné koše, závesné kríže, paletové vidly a iné. Tu však ich sortiment nekončí, ponúkajú aj hydraulické žeriavy LIV a EPSILON s príslušenstvom pre lesnícke a recyklačné práce.

Osobitnú zručnosť si vyžaduje výroba a montáž nadstavieb pre údržbu ciest a komunikácií, kde HYCA spolupracuje s renomovanými dodávateľmi prídavných zariadení ako sypače, zhŕňače či polievače. Často v kombinácii s prídavnými zariadeniami pre úpravu zelene a vymeniteľných nadstavieb. Šírka produkcie nadstavieb a prídavných zariadení je mimoriadne široká. HYCA patrí medzi popredných slovenských výrobcov a dokáže uspokojiť aj tie najnáročnejšie výzvy.

Zdroj
transport.sk
Editor
VIB

Prečítajte si aj

Back to top button