Cestná doprava

Arriva Trnava ruší viaceré prímestské spoje v oblasti Hlohovca a Piešťan

Od utorka (30.11.) do odvolania obmedzí dopravca Arriva Trnava viaceré spoje na linkách prímestskej autobusovej dopravy v oblasti Hlohovec a Piešťany. Dôvodom je zvýšený výskyt nákazy COVID-19 a karantény medzi zamestnancami. Informuje o tom komunikačný odbor Trnavského samosprávneho kraja.

Zrušenie sa týka ranných spojov Hlohovec – Červeník a v opačnom smere pred školským vyučovaním. Dočasne je zrušený večerný spoj Piešťany – Modrová o 22.25 h, dva obedňajšie Piešťany – Vrbové – Krajné. Tiež spoj Piešťany – Vrbové – Dechtice popoludní. Vypadávajú aj tri spoje ráno a popoludní na trase Vrbové – Chtelnica a ranný v opačnom smere, tiež popoludní na trase Chtelnica – Piešťany. Všetky spoje sú zrušené na linke Piešťany – Beckov – Trenčín.

K obmedzeniam od utorka prichádza na dvoch ranných spojoch linky Leopoldov – Hlohovec, v opačnom smere na jednom aj popoludní.  Popoludní nebude jazdiť ani spoj Hlohovec – Šúrovce, vrátane opačného smeru a ranný spoj Trnava – Hlohovec. Upravené cestovné poriadky možno nájsť aj na webovej stránke Arriva Trnava. Niektoré ďalšie linky dočasne zrušila Arriva už od pondelka.

Zdroj
transport.sk
Editor
TASR

Prečítajte si aj

Back to top button