Letecká doprava

Z košického letiska do tureckej Antalye

Z košického letiska do tureckej Antalye. Letisko Košice odštartovalo charterovú sezónu v nedeľu (5. 6.) letom do tureckej Antalye.

K moru by sa z Košíc malo lietať do 3. novembra. Na ten dárum je predbežne naplánovaný posledný odlet sezóny, a to do Hurghady v Egypte. Informovala o tom hovorkyňa letiska Karolína Linhartová. Lietadlo typu Boeing 737-800 leteckej spoločnosti Smartwings odletelo v nedeľu večer s prvými 188 cestujúcimi na palube. Prostredníctvom cestovných kancelárií je k dispozícii celkovo desať destinácií v siedmich krajinách. Samotné letenky sú dostupné do destinácií Burgas v Bulharsku. Ďalej Larnaka na Cypre, Heraklion a Rodos v Grécku a do Antalye v Turecku.

„Sme veľmi radi, že po dvoch náročných sezónach, významne ovplyvnených pandémiou, sa toto leto vráti dovolenková atmosféra v plnej miere aj na naše letisko,“ povedal výkonný riaditeľ a predseda predstavenstva letiska Košice Thomas Dworschak.

Z košického letiska do tureckej Antalye

V rámci aktuálneho letového poriadku, platného od júna, lietajú z Košíc letecké spoločnosti Austrian Airlines do Viedne, LOT Polish Airlines do Varšavy. Ďalej Ryanair do destinácií Londýn Stansted, Praha, Liverpool, Dublin, Viedeň a Varšava Modlin a spoločnosť Wizz Air do destinácie Londýn Luton.

V spolupráci
transport.sk
Zdroj
TASRFoto: www.airportkosice.sk

Prečítajte si aj

Back to top button