Správy | Aktuality | Témy

IVECO BUS dodá 370 autobusov CROSSWAY do Dakaru

IVECO BUS dodá 370 autobusov CROSSWAY do Dakaru. Veľký úspech v Senegale pre IVECO BUS. IVECO BUS dodá 293 CROSSWAY Low Entry a 77 CROSSWAY do dopravnej spoločnosti DAKAR DEM DIKK, ktorá tak výrazne modernizuje služby verejnej dopravy v metropolitnej oblasti Dakar a jej predmestiach. Dodávky prvých vozidiel už začali a budú pokračovať do februára 2024.

IVECO BUS a dopravca DAKAR DEM DIKK podpísali 15. mája zmluvu na dodávku 370 autobusov CROSSWAY spolu so súborom podporných služieb. Populárne autobusy CROSSWAY sú ideálne pre naplnenie potrieb dopravcu DAKAR DEM DIKK poskytovať moderné a efektívne služby vo verejnej doprave, umožňuje prepravovať cestujúcich v optimálnych podmienkach komfortu a bezpečnosti.
„Teší nás táto prvá zmluva v Senegale, ktorá demonštruje schopnosť IVECO BUS ponúknuť riešenia mobility, ktoré sú dokonale prispôsobené miestnemu kontextu. S hrdosťou podporujeme DAKAR DEM DIKK nielen našimi modelmi CROSSWAY, ale aj našimi školeniami a podporou služieb a know-how nevyhnutný na zabezpečenie vynikajúcej úrovne služieb pre vozidlá,“ povedal Gauthier Ricord, riaditeľ obchodu pre Afriku a Blízky východ.

!!! VIDEO !!!

IVECO BUS dodá 370 autobusov CROSSWAY do Dakaru

Nesporný líder vo svojej kategórii v Európe s takmer 60 000 vyrobenými kusmi v rôznych typoch verzie si CROSSWAY získal dôveru mnohých prepravných skupín pre svoju kvalitu, výkon, všestrannosť, pohodlie a optimalizované prevádzkové náklady. IVECO CROSSWAY a CROSSWAY LE vybrané spoločnosťou DAKAR DEM DIKK sú vybavené motorom IVECO Cursor 8 Euro 3 s výkonom 310 k, ktorý je známy svojou spoľahlivosťou a výkonom. Modely CROSSWAY ponúkajú 55 miest na sedenie, zatiaľ čo model Low Entry pojme 34 sediacich a 72 stojacich cestujúcich.

Okrem dodávok vozidiel, technických školení a výcviku zručností je súčasťou zmluvy aj servisná podpora dodávaním náhradných dielov a nástrojov, ako aj poskytovanie dokumentácie. Tento prvý veľký úspech v Senegale s radom CROSSWAY je novým krokom vo vývoji. Prítomnosť IVECO BUS v Afrike potvrdzuje kompetentné poskytovanie dopravných riešení a súvisiacich služieb dokonale prispôsobených špecifickým potrebám týchto trhov a prispievajú k rozvoju osobnej dopravy na africkom kontinente.

Zdroj
transport.sk
Editor
TS IVECO BUS

Prečítajte si aj

Back to top button