Cestná doprava

Truck Country je späť!

Truck Country je späť! Truck Country je festival truckov a po všetkých stránkach sa stal sviatkom pre všetkých truckerov.

A práve tu na Truck Country si budú všetci návštevníci, truckeri s rodinami, či dopravcovia o niečo bližší. 300 registračných miest pre trucky sú už mesiac pred podujatím všetky obsadené. Navyše si môžete vychutnať vystúpenia hudobných interpretov a skupín: GLADIATOR, František a Jan Nedvědi ml. s úplne novým koncertom pod názvom „Když tátové hráli…“, René Rendy & Cico Band, Palo Drapák, Belasí, Neznámi, Campana Batucada, Ontario, Pengagi, Penco & Eifel a Danča.

Ako sprievodný program sa môžete tešiť na: Slovakstrongman, súťaž vo varení gulášu, diskotéka DJ Sonic a DJ Marcus, jumping párty, vyhliadkové lety, tombola a nebude chýbať ani obľúbený Boj v bahne a Sexi myčka. Samozrejme množstvo nablýskaných TOP truckov, súťaže, stánky s občerstvením a suveníry… Deti do 130cm majú vstup zadarmo a budú sa môcť vyšantiť na detských atrakciách. Počas sobotného programu sa môžete tešiť na šarmantnú moderátorku Barboru Chlebcovú. O kultúrny zážitok nebude núdza. Ako bonbónik bude pre truckerov pripravená spanilá jazda do okolia mesta Nitra.

Vstupenky na Truck Country 3.-5. júna 2022 Letisko Nitra Janíkovce sú momentálne za predpredajovú cenu tretej limitovanej série len za 9 € a je možné ich zakúpiť v sieti Ticketportal.

Truck Country je späť!

Po vypredaní súčasnej série vstupeniek, nastupuje ďalšia limitovaná séria v poradí. Deti do 130cm v sprievode dospelej osoby majú vstup zadarmo. Priestor letiska Nitra Janíkovce zaručuje komfort, oddych a relax pre truckerov! Areál leží približne 3 km južne od mesta Nitra, vedľa obce Janíkovce. Niektorí z Vás miesto dobre poznáte z Truck zrazu.

Navyše v meste Nitra na Agrokomplexe počas výstavy Autosalónu – Autoshow v rokoch 2012 – 2014 sa organizovala v pavilóne M4 výstava špeciálne upravených truckov pod názvom Truck show. Preto toto miesto bolo ideálnym riešením pre zorganizovanie nášho obľúbeného podujatia Truck Country, ktoré sa konalo 15 ročníkov v Piešťanoch.

Už teraz sa na Vás všetkých tešíme, že si užijeme víkend na krídlach zábavy. To musíš zažiť! Viac na: www.truckcountry.eu

V spolupráci
transport.sk
Zdroj
TS
Back to top button