Cestná doprava

Prvé vozidlá IVECO Daily MY2019 už aj na Slovensku

Medzi prvých slovenských zákazníkov, ktorí si prevzali vozidlá IVECO Daily modelového radu MY2019, patrí aj SWEETY ICE, s.r.o., Prešov. Kontrakt zrealizovala spoločnosť DaM – díler značky IVECO na východnom Slovensku. Slávnostného odovzdávania 7 vozidiel IVECO Daily s mraziarenskými nadstavbami, ktoré sa uskutočnilo koncom mája 2020, sa za SWEETY ICE, s.r.o., zúčastnil konateľ spoločnosti Ing. Marián Horváth, značku IVECO reprezentovali Pavol Majirský a Martin Ondrušík – obchodný tím dílera DaM z Prešova.

Novú flotilu spoločnosti SWEETY ICE tvorí sedem identických vozidiel IVECO Daily 35S14H s 2,3-litrovým motorom F1A s maximálnym výkonom 136 k, ktoré sú vybavené mraziarenskými boxami od spoločnosti Cofi Europe S.R.L. Na všetky dodané vozidlá sa vzťahujú aktívne servisné služby IVECO pokrývajúce predpísanú údržbu na celých 7 rokov.

Prečítajte si aj

Spoločnosť SWEETY ICE, s.r.o., Prešov vznikla v roku 2010 so zámerom produkovať kvalitné, chutné, cenovo prijateľné mrazené výrobky a priamo ich distribuovať zmluvným obchodným partnerom. Rozvozom tovarov pokrýva nielen Slovensko, ale svoje vlastné výrobky dodáva aj v rámci celej EÚ.

Ako objasnil Ing. Marián Horváth: „Značku IVECO sme si zvolili preto, že vozidlá Daily považujeme historicky za spoľahlivého partnera pri našich denných rozvozoch tovaru a tiež z dôvodu, že ako jediný podvozok spĺňa svojou robustnosťou požiadavky pre naše mraziarenské boxy. Pre vozidlá sme pripravili inovovanú grafiku, ktorá, verím, bude dobrou a viditeľnou reklamou našich výrobkov na cestách.“

Novú flotilu spoločnosti SWEETY ICE tvorí 7 identických vozidiel IVECO Daily s 2,3-litrovým motorom F1A s maximálnym výkonom 136 k, ktoré sú vybavené mraziarenskými boxami od spoločnosti Cofi Europe S.R.L. (FOTO: IVECO)

Zamerané na efektivitu podnikania

Technológia New Daily je navrhnutá pre vodičov. Tí trávia väčšinu pracovného dňa za volantom, značka sa preto zamerala na ich pohodlie a zážitok z jazdy. Počas svojej 40-ročnej histórie Daily neustále predlžuje svoju životnosť a poskytuje potešenie z jazdy na najvyššej úrovni.
Kabína podvozku New Daily ponúka pripojenie do sveta vysoko flexibilných služieb prispôsobených používaniu vozidla a potrebám podnikania.

Nový elektrický posilňovač riadenia je veľmi presný a precízne reaguje na pohyby volantom, uľahčuje ovládanie vozidla a poskytuje zážitok z jazdy. Taktiež tlmí vibrácie a vyvažuje drift a nevyváženosť kolies, čo zabezpečuje pocit vysokej stability a kontroly. Zapnutím tlačidla pre funkciu City Mode znižujete úsilie potrebné na otáčanie volantom až o 70 % a vychutnáte si dokonalý zážitok z jazdy aj v hustej premávke v centre mesta.

Vykonávajte svoju prácu maximálne bezpečne. Asistenčné systémy ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) znižujú riziko nehôd na diaľniciach a v rušných uliciach mesta, pomáhajú vodičom v zložitých situáciách a zmierňujú stres v hustej premávke – v prospech pohody za volantom.

V novom Daily je konektivita nástrojom, ktorý značke umožňuje aktívne a efektívne podporovať podnikanie jej zákanzíkov, minimalizovať prestoje a maximalizovať produktivitu. Rozširuje prevádzkyschopnosť tým, že vozidlo bude v priamom kontakte s odborníkmi z tímu IVECO, ktorí dostávajú údaje v reálnom čase, aby prostredníctvom proaktívnych opatrení mohli diagnostikovať a identifikovať potenciálne problémy skôr, ako sa vyskytnú.

V spolupráci
transport.sk
Zdroj
Tlačová správa

Prečítajte si aj

Back to top button