Cestná doprava

Nové ťahače S-WAY pre tím Formuly 1

Tím Formuly 1 Alfa Romeo Racing ORLEN si prevzal päť nových ťahačov IVECO S-WAY. Taliansky výrobca nákladných a úžitkových vozidiel je partnerom tímu od roku 2019. Päť nových vozidiel S-WAY čiastočne obmení logistickú flotilu pretekárskeho tímu, ktorá zahŕňa aj 7 vozidiel IVECO Stralis a van IVECO Daily.

Ťahače S-WAY budú zabezpečovať bezpečnú a efektívnu prepravu tímového vybavenia na všetky podujatia seriálu Formuly 1 počas celej sezóny. Pre tím Alfa Romeo Racing ORLEN boli pri výbere partnera, ktorý pre jeho potreby zabezpečí nákladné vozidlá, dôležité rokmi overené skúsenosti z prevádzky v extrémnych podmienkach, úspora paliva a nízke celkové náklady na vlastníctvo.

„Sme hrdí na naše partnerstvo s Alfa Romeo Racing ORLEN a na to, že potvrdili svoju dôveru v naše vozidlá touto novou objednávkou ťahačov S-WAY. Zdieľame rovnaké hodnoty, ambície a vášne: so silným tímovým duchom robíme maximum pre to, aby sme boli excelentní, neustále posúvali hranice výkonu. Našou vášňou je šport a poháňa nás rovnaký cieľ: víťazstvo. IVECO má bohatú tradíciu v motoršporte, preto je pripravené prepravovať aj monoposty Alfa Romeo Racing ORLEN tímu na závodné dráhy. Tešíme sa na novú sezónu a želáme tímu Alfa Romeo Racing ORLEN veľa úspechov,“ povedal na margo odovzdania nových vozidiel prezident značky IVECO, Thomas Hilse.

Zdroj
transport.sk
Editor
TS

Prečítajte si aj

Back to top button