Cestná doprava

Mercedes-Benz Actros L Edition 3

Mercedes-Benz Actros L Edition 3. Mercedes Actros L Edition 3 je v ponuke pre milovníkov trojcípej hviezdy v limitovanej edícii 400 exemplárov a kombinuje to najlepšie zo svojich úspešných predchodcov s novými luxusnými komfortnými a dizajnovými prvkami.

Daimler Truck prezentuje tretiu edíciu ako limitovaný špeciálny model Actros L s tzv. „wau efektom“. Až 30 doplnkových prvkov v interiéri a exteriéri, ako aj dizajnové prvky z Edition 1 a Edition 2 dávajú nákladným vozidlám Mercedes Actros L Edition 3 nezameniteľný charakter. Mercedes-Benz Actros L Edition 3 ponúka nadšeným vodičkám a vodičom jedinečný komfort a výnimočný zážitok z jazdy. Je to L – „Limuzína triedy S medzi ťahačmi“.

Lakovanie vo farbe biela hliníková metalíza. (2)

Emócia a hospodárnosť

Limitovaná edícia Actros L Edition 3 v sebe spája oboje – výnimočnú výbavu a estetiku, ako aj špičkovú a hospodárnu techniku. Od najvýkonnejšieho motora v histórii Mercedes Benz Trucks až po rozsiahlu ponuku služieb šitých jednotlivým klientom na mieru. Či už ide o High End Power s 15,6-litrovým motorom OM 473, alebo o ďalšie zníženie spotreby s novým motorom OM 471 tretej generácie, vďaka zlepšenému radeniu pomocou PowerShift Advanced pri všetkých dostupných výkonoch pohonu ponúka Actros L Edition 3 pôsobivý výkon a pôžitok z jazdy.

Viac je jednoducho viac

Celý rad prvkov výbavy zvýrazňuje luxus Edition 3. Tretia edícia Actros L sa jednoducho vyznačuje jedinečnosťou. Výrazná predná časť vozidla v bielej hliníkovej metalíze, ktorá sa tiahne cez ozdobnú mriežku s prvkami z nehrdzavejúcej ocele až nahor po novú slnečnú clonu s LED lištami, spolu s tmavochrómovou hviezdou Mercedesu dodáva modelu Actros L Edition 3 luxusný vzhľad.

Vonkajšie prvky zahŕňajú exkluzívne nálepky na bočnej stene, nápis „Edition 3“ na slnečnej clone lakovanej v bielom hliníku s dvomi prídavnými LED svetlometmi, znak Actros vpredu v tmavochróme či nápis Actros na zadnej stene v hornej časti kabíny. Vstupné schodíky z nehrdzavejúcej ocele sú nápadné zboku. Kryty prednej a zadnej nápravy sú tiež vyrobené z nehrdzavejúcej ocele. Súčasťou dodávky sú aj osvetlená hviezda Mercedes-Benz v tmavom chróme, niekoľko lakovaných ozdobných mriežkových aplikácií z ušľachtilej ocele a hliníkové schodíky v bočnom obložení.

Slnečná clona s LED lištami

Mercedes-Benz Actros L Edition 3

V štýlovom interiéri zaujmú kľučky dverí v koži napa, atraktívna palubná doska, rôzne časti interiéru v karbónovom vzhľade, strešné okno s ambientným osvetlením a sedacia časť SoloStar s koženým čalúnením v béžovej farbe. Pozornosť upúta aj znak „Edition 3“ na strane spolujazdca a osvetlený vstupný znak „Edition 3“ na strane vodiča a spolujazdca. Horné lôžko sa dodáva s obliečkami a jeho šírka je 900 mm. O štýlové súkromie sa postará celoobvodový záves – zvnútra mandľový béžový, zvonka čierny. To isté platí pre záves s hviezdou Mercedes-Benz pred posteľou.

Edition 3 je k dispozícii pre všetky 2- a 3-nápravové vozidlá najnovšej generácie Actros L s kabínami GigaSpace a BigSpace. Kabínu vodiča sa dá ľubovoľne nalakovať a zladiť s firemnými farbami zákazníka, pričom predná časť vozidla je vždy lakovaná v bielej hliníkovej metalíze, čo zaručuje vysokú rozpoznávaciu hodnotu.

Atraktívna palubná doska a kľučky dverí v koži napa

V spolupráci
transport.sk
Zdroj
VIB, Foto: Daimler Truck

Prečítajte si aj

Back to top button