Cestná doprava

IVECO BUS predstaví nový hybrid URBANWAY

IVECO BUS predstaví nový hybrid URBANWAY. Na veľtrhu European Mobility Expo predstaví IVECO BUS verejnosti novú generáciu URBANWAY Hybrid. Na svojom stánku č. H26 v hale 4 vystaví štandardný 12metrový model vo verzii na zemný plyn kompatibilný s biometanom.

IVECO BUS je značka spoločnosti Iveco Group N.V., svetového lídra v oblasti úžitkových a špeciálnych vozidiel, pohonných jednotiek a finančných služieb, kótovaného na burze Borsa Italiana v Miláne.

IVECO BUS, významný hráč v oblasti verejnej dopravy a jeden z popredných výrobcov autobusov a autokarov v Európe, navrhuje, vyrába a predáva širokú škálu vozidiel, ktoré spĺňajú všetky potreby verejných i súkromných prevádzkovateľov:

  • školské, medzimestské a turistické autobusy;
  • štandardné a kĺbové mestské autobusy, vrátane vyhradených verzií pre BRT; mestské midibusy
  • minibusy pre všetky úlohy v osobnej doprave.

IVECO BUS predstaví nový hybrid URBANWAY

Spoločnosť IVECO BUS ťaží z rozsiahlych odborných znalostí v oblasti vozidiel na alternatívne energie a je teraz schopná ponúknuť kompletný rad vozidiel na stlačený zemný plyn – plne kompatibilný s biometánom – a v oblasti elektromobility, ktorá vyhovie všetkým druhom dopravných potrieb. IVECO BUS sa tak stavia do pozície referenčného partnera, ktorý dokáže čeliť početným výzvam udržateľnej mobility.

IVECO BUS zamestnáva viac ako 6 000 ľudí v štyroch výrobných jednotkách, a to vo francúzskom Annonay, českom Vysokom Mýte, talianskej Brescii a francúzskom Rorthais, kde sa nachádza centrum excelentnosti pre elektromobilitu. Rozsiahla servisná sieť IVECO BUS a IVECO zaručuje pomoc po celom svete, kdekoľvek je vozidlo Iveco Bus v prevádzke.

Zdroj
transport.sk
Editor
TS

Prečítajte si aj

Back to top button