Cestná doprava

DAF CF a XF s balíčkom Ultimate: Zamerané na majiteľov a vodičov

Spoločnosť DAF predstavuje balík Ultimate zložený z celého radu funkcií, ktoré vylepšujú efektivitu, bezpečnosť a pohodlie modelov CF a XF. Podľa automobilky balíček premení model CF alebo XF na dokonalé vozidlo pre vodiča i majiteľa. Pre prevádzkovateľov, ktorí vyžadujú najvyššiu možnú dostupnosť a efektívnosť, je tu navyše balíček Ultimate+.

Modely DAF CF a XF už mnoho rokov majú svoje štandardy efektivity a pohodlia. Znalých neprekvapí, že tieto vozidlá v priebehu rokov získali viacero prestížnych ocenení, napríklad „International Truck of the Year“ (CF a XF), „Fleet Truck of the Year“ (XF), „Green Truck of the Year“ (CF) a „Construction Truck of the Year“ (CF).

Prečítajte si aj

Dokonalá efektivita

V rámci zaistenia vynikajúcej efektivity vozidla je jednou z primárnych funkcií balíčka Ultimate systém správy akumulátora. Monitoruje stav akumulátorov, ktorý je veľmi dôležitý pre optimálnu dostupnosť vozidla. Súčasťou balíčka je aj monitorovanie tlaku v pneumatikách. Neustále monitoruje tlak v pneumatikách a predstavuje dôležitý príspevok k zabezpečeniu maximálnej úspory paliva. Z rovnakého dôvodu sú modely DAF CF a XF s balíčkom Ultimate vybavené tiež prediktívnym tempomatom. Ide o inteligentný systém tempomatu, ktorý môže plánovať až dva kilometre dopredu a umožňuje hnacej sústave maximálne využívať kinetickú energiu vozidla. Je schopný zabezpečiť úsporu paliva až 4 %.

Svetlá LED pre zvýšenú bezpečnosť

Pre zvýšenie viditeľnosti a tým aj bezpečnosti obsahuje balíček Ultimate svetlomety LED a zadné svetlá LED, ktoré zabezpečujú intenzívne osvetlenie s nízkou spotrebou energie a prakticky neobmedzenou životnosťou. Týmto spôsobom môžu tiež prispieť k efektívnej prevádzke a nízkym celkovým nákladom na vlastníctvo.

Spoločnosť DAF predstavuje balík Ultimate a Ultimate+ pre prémiová vozidlá série CF a XF, ktoré predstavujú nové štandardy v oblasti efektivity, bezpečnosti a pohodlia

Dokonalý komfort

Kabíny DAF sú v oblasti komfortu bezkonkurenčné: sú mimoriadne priestranné, môžu sa pochváliť skvelým ergonomickým prevedením a navyše ponúkajú vodičovi veľmi pohodlné sedadlo a lôžko. Aby sa muž či žena za volantom cítili ešte príjemnejšie, obsahuje balíček Ultimate dômyselné ovládanie klimatizácie od spoločnosti DAF. Štandardnou súčasťou balíčka je navyše aj napájanie pre príslušenstvo. Toto napájanie s parametrami 24 voltov/40 ampérov sa montuje na strešnú konzolu alebo skrinku nad čelným sklom a je špeciálne navrhnuté pre napájanie mikrovlnnej rúry.

Balíček Ultimate+

Prevádzkovatelia prepravy, ktorí chcú zájsť ešte ďalej a vyžadujú dokonalú úroveň efektivity a celkových nákladov na vlastníctvo, môžu zvoliť balík Ultimate+. Jeho súčasťou je online systém správy vozového parku DAF Connect, ktorý ponúka informácie o vozidle a vodičovi v reálnom čase a je nevyhnutný pre zvýšenie dostupnosti vozidlá, zníženie nákladov a optimalizovanie efektivity logistických operácií. Súčasťou balíčka Ultimate+ je tiež zmluva o opravách a údržbe DAF MultiSupport Flex Care Repair & Maintenance, ktorá znižuje neočakávané náklady a zabezpečuje, aby bolo vozidlo vždy v dokonale udržiavanom stave.

Dokonalé modely CF a XF

Balíčky Ultimate a Ultimate+ zvyšujú efektivitu, bezpečnosť a pohodlie každého nového vozidla CF a XF na najvyššiu možnú úroveň. Balíčky je možné objednať takmer pre každé nové vozidlo CF a XF poháňané motormi PACCAR MX-11 alebo MX-13.

Zdroj
transport.sk
Editor
Tlačová správa

Prečítajte si aj

Back to top button