Cestná doprava

Central Europe Trailer získal ocenenie „Servisný partner roka 2023“

Central Europe Trailer získal ocenenie „Servisný partner roka 2023“. Schmitz Cargobull vybral do svojej siete servisných partnerov na rok 2023 najlepšie dielne a servisné strediská z 33 krajín.

Najlepšia kvalita dielní a zákaznícky servis sú predpokladom pre vytúžené ocenenie. Partnerský workshop musí priniesť vynikajúce výsledky, najmä v hodnotiacich kategóriách „Pomoc pri poruchách“ a „Rozvoj obchodu s náhradnými dielmi“. Zásadný vplyv na výber Servisného partnera roka má aj optimálna spolupráca pri vybavovaní fullservisových zmlúv a záručných prípadov.

Zákazníci Schmitz Cargobull profitujú z rozsiahlej siete autorizovaných a vyškolených servisných partnerov vo viac ako 40 krajinách. Zákazníci dielní majú zároveň výhodu dobre vyškolených servisných technikov špecializujúcich sa na produkty Schmitz Cargobull, ktorí sú pravidelne školení online alebo osobne v Cargobull Campus. To zabezpečuje mobilitu autoparku a minimalizuje prestoje. To platí pre všetky servisné služby, či už ide o náves, pneumatiky, chladiace jednotky alebo telematický systém TrailerConnect®.

Ocenenie „Servisný partner roka 2023“ získali aj Central Europe Trailer s.r.o. zo Slovenska a za Českú republiku: Hoffmann & Žižák spol. s r.o.

Prečítajte si aj
Britta Sprey, výkonná riaditeľka popredajných služieb a Christoph Dehne, riaditeľ popredajného servisu – Service Net, s oceneniami pre víťazov

Schmitz Cargobull a Berger Fahrzeugtechnik GmbH spájajú svoje sily

Od začiatku roka 2024 je možné návesy BERGERecotrail zakúpiť prostredníctvom predajnej siete Schmitz Cargobull. Príslušné orgány schválili 49-percentnú investíciu spoločnosti Schmitz Cargobull AG do Berger Fahrzeugtechnik GmbH, ako bolo medzi spoločnosťami dohodnuté v septembri 2023. S okamžitou platnosťou tieto dve firmy skonsolidujú svoje silné stránky a začnú svoj vzťah s marketingom ľahkého prívesu BERGERecotrail cez celoeurópsku predajnú sieť Schmitz Cargobull.

O ďalších krokoch hovorí obchodný riaditeľ spoločnosti Schmitz Cargobull AG Boris Billich: „Sme radi, že teraz budeme môcť našim zákazníkom ponúknuť ešte rozsiahlejšie produktové portfólio ako výsledok našej spolupráce so spoločnosťou Berger. Zákazníci si teraz môžu zakúpiť špecializované ľahké vozidlá BERGERecotrail prostredníctvom svojich kontaktných partnerov Schmitz Cargobull.“

Servis Central Europe Trailer v Senci

Špeciálne ľahké vozidlá BERGERecotrail majú ľahkú konštrukciu. Ľahké návesy BERGERecotrail z továrne Radfeld v Tirolsku sú teraz dostupné aj prostredníctvom predajných kanálov Schmitz Cargobull. Zákazníci budú mať tiež prístup ku komplexnej európskej ponuke náhradných dielov prostredníctvom siete servisných partnerov Schmitz Cargobull. V ďalšom kroku sa celé portfólio služieb Schmitz Cargobull rozšíri o ľahké vozidlá Berger.

Central Europe Trailer získal ocenenie „Servisný partner roka 2023“

Zdroj
transport.sk
Editor
Viliam Bujna, zdroj: Schmitz Cargobull

Prečítajte si aj

Back to top button