Cestná doprava

Busworld 2021 v Bruseli je zrušený

Najväčšia autobusová výstava v Európe, ktorá sa mala uskutočniť v októbri, bola bohužiaľ zrušená. Dôvodom je samozrejme COVID a neistota ohľadne pandemickej situácie a účasti ľudí.

Organizátori výstavy sa v predstihu rozhodli zrušiť 50. ročník výstavy Busworld, ktorý sa mal konať tento rok v októbri v Bruseli. „Urobili sme všetko, čo bolo v našich silách, realitu však nemožno zmeniť. A realita v tejto chvíli je taká, že Busworld nedokáže zaručiť vystavovateľom dostatok návštevníkov,“ uvádza sa v tlačovej správe. A ako dodali, keď sú spokojní zákazníci a návštevníci, je spokojní aj Busworld.

Hoci z čisto praktického hľadiska by sa dala výstava uskutočniť, bez ľudí to jednoducho nemá zmysel. Rozhodnutie o zrušení bolo urobené s plnou podporou všetkých hlavných vystavovateľov. Rešpektovali ho, súhlasili s ním a všetci prisľúbili, že sa zúčastnia ďalšieho ročníka, ktorý je naplánovaný na 7. až 12 októbra 2023. Organizátori ale nevylúčili, že by sa v októbri mohla uskutočniť nejaká menšia alternatíva výstavy.

Zdroj
Tlačová správa

Prečítajte si aj

Back to top button