Motorizmus

Opel daroval 50 000 ochranných masiek nemocniciam a zariadeniam v Nemecku

Značka Opel sa tiež zapojila do boja s pandémiou nového koronavírusu a nemocniciam a ďalším zariadeniam v Nemecku darovala 50 000 ochranných masiek. Automobikla tiež darovala 12 000 ochranných masiek klinike GPR Klinikum v Rüsselsheime, kde sídli jej závod.

„Doktori a sestričky v GPR Klinikum sa starajú o pacientov s koronavírusom po celý čas. Ich obrovské úsilie je úžasné a zaslúži si všetok náš rešpekt a podporu,“ povedal Ralph Wangemann, Managing Director Human Resources and Labour Director Opel Automobile GmbH. Darovanie ochranných prostriedkov je ocenením tohto úsilia. Wangemann zdôraznil, že značka momentálne implementuje zvýšené sanitárne opatrenia vo všetkých svojich divíziách, aby chránila svojich zamestnancov a vytvorila podmienky pre opätovné spustenie výroby.

Opel spustil aj kampaň s mottom #OpelOpen, ktorá zákazníkom značky potvrdzuje, že jej zamestnanci sú tu pre nich a podporujú ich aj počas krízy.

Koncern PSA, ktorého je Opel súčasťou, podporuje tých, ktorí sa každý deň starajú o ochranu zdravia všetkých ľudí, pomáhajú ľuďom v núdzi a zabezpečujú pre všetkých dostupnosť základných životných potrieb počas pandémie. Doteraz daroval koncern viac ako 400 000 ochranných pomôcok nemocniciam, pohotovostiam a miestnym zložkám po celom svete. Zároveň organizuje zbierky na medicínske vybavenie, ako sú defibrilátory, balíčky prvej pomoci alebo ochranné proestriedky pre najviac postihnuté oblasti v Miláne, Madride, Mulhouse a ich okolí.

Navyše, značka Free2Move ponúkajúca služby mobility, ktorá je rovnako súčasťou PSA, ponúkla nemocniciam a ďalším zdravotníckym zariadeniam možnosť používať vozidlá z jej flotily v Paríži, Madride a Lisabone. Showroomy a servisy ktoré sú otvorené, ponúkajú podporu pre bezpečnú mobilitu zdravotníckych profesionálov a špecialistov aj pre distribúciu zdravotníckeho materiálu.

Zostávame otvorení pre všetkých, ktorí sú vonku pre nás. Ktorí chránia našich blízkych, zásobujú naše obchody a držia služby pokope. Kryjeme vám chrbát. ♥️ #zostandoma

Uverejnil používateľ Opel Pondelok 6. apríla 2020

V spolupráci
transport.sk
Zdroj
Tlačová správa

Prečítajte si aj

Back to top button