Motorizmus

Divízia Ford Pro predstavila najnovšie modely

Divízia Ford Pro predstavila najnovšie modely. Spoločnosť Summit Motors Slovakia predstavila novinky úžitkových a rodinných vozidiel divízie Ford Pro na Slovensku.

Summit Motors Slovakia – oficiálny importér a zástupca značky Ford na Slovensku, predstavil najnovšie vozidlá divízie Ford Pro. Podujatie sa uskutočnilo 28. februára za účasti viacerých zástupcov slovenských médií, ako i obchodných partnerov a predajcov značky Ford na Slovensku. Novinky divízie Ford Pro v podobe úžitkových a rodinných vozidiel, medzinárodné úspechy, výsledky predaja na Slovensku, ale aj víziu a plány do budúcnosti odprezentoval riaditeľ predaja a marketingu Summit Motors Slovakia Ján Vrábel.

Ján Vrábel, riaditeľ predaja a marketingu Summit Motors Slovakia

„Divízia Ford Pro tvorí dôležitú časť značky Ford na Slovensku. Výsledky, ktoré sme v tomto segmente zaznamenali, sú veľmi dobré. Teší nás, že v tejto oblasti zaznamenávame neustály ras. A v roku 2023 sme sa umiestnili na druhom mieste v predaji úžitkových vozidiel na Slovensku,“ informoval Ján Vrábel.

Medzi najnovšie modely, ktoré boli na podujatí predstavené, patria automobily Ford Tourneo Custom a Transit Custom (držiteľ prestížneho ocenenia IVOTY – „Medzinárodná dodávka roka 2024“) a Ford Tourneo Courier a Transit Courier. Paletu vozidiel tejto divízie doplnili automobily Tourneo Connect a Transit Connect, obľúbená elektrická dodávka Ford E – Transit, ale aj medzinárodne ocenený pick-up Ford Ranger (IPUA – „Medzinárodný pick-up roka 2024“).

„Veríme, že vďaka bohatému portfóliu vozidiel Ford Pro sa nám podarí naplniť predstavy a požiadavky všetkých našich zákazníkov, ktorí zároveň ocenia kvalitu, inovatívnosť a konektivitu úžitkových, ale aj rodinných vozidiel značky Ford na Slovensku,“ dopĺňa produktový manažér Vladimír Kravec.

Zľava: Vladimír Kravec, produktový manažér, Ján Vrábel, riaditeľ predaja a marketingu Summit Motors Slovakia

Zdroj
transport.sk
Editor
TS Summit Motors Slovakia

Prečítajte si aj

Back to top button