Správy | Aktuality | Témy

Mediaplán a mediadata 2023

Mediaplán a mediadata 2023. Pre všetkých záujemcov o mediálnu spoluprácu v roku 2023 prinášame mediaplán a mediadata aktualizované pre rok 2023.

Zvažovali sme aj zvyšovanie cien, pretože ani nám sa zvyšovanie cien vstupov nevyhýba, ale zatiaľ sme ponechali ceny v rovnakom rozsahu ako v rokoch 2021/2022. Veríme, že nám naši partneri a klienti zachovajú rovnakú priazeň ako doteraz. Ďakujeme všetkým partnerom za dôveru a podporu v roku 2022 a tešíme sa na spoluprácu v roku 2023!

Rok 2022 bol pre dopravu a logistiku priaznivým rokom aj napriek enormnému rastu cien paliva a energií. Svedčí o tom mimoriadne veľké množstvo kamiónov na cestách a dvojciferný rast e-commerce. Nie pre všetkých je doba priaznivá, ale dobrý manažment firiem si dokáže aj v týchto časoch urobiť analýzu trhu, svojich možností a optimalizovať svoju produkciu či rozšíriť alebo presmerovať svoje aktivity na oblasti, ktoré nielen firmy stabilizuje, ale aj pomôže k ďalšiemu rastu.

Prajeme všetkým našim čitateľom, partnerom, klientom, všetkým predajcom automobilov, dopravcom, zasielateľom, logistom, distribútorom a prevádzkovateľom skladov veľa zdravia, šťastia, pracovných úspechov a síl popasovať sa s prekážkami, ktoré nám prináša globálny trh a geopolitická situácia.
Sme tu pre vás a budeme ďalej v silnejšej zostave rozvíjať multimediálne aktivity aj v roku 2023!
Veselé Vianoce a šťastný nový rok 2023 želá tím LUXUR Media SK

V spolupráci
transport.sk

Prečítajte si aj

Back to top button