Letecká doprava

Z Košíc do 11 dovolenkových destinácií

Z Košíc do 11 dovolenkových destinácií. Cestovné kancelárie pripravili z východoslovenskej metropoly ponuku 11 destinácií v ôsmich krajinách.

Letná dovolenková sezóna na letisku Košice sa podľa aktuálne dostupných informácií začne začiatkom júna. A to prvým letom do Antalye v Turecku. Informovala o tom v stredu hovorkyňa košického letiska Karolína Linhartová.

Cestovné kancelárie pripravili z východoslovenskej metropoly ponuku 11 destinácií v ôsmich krajinách. A to Burgas v Bulharsku, Brač v Chorvátsku, Larnaka na Cypre, Ercan na Severnom Cypre, Hurghada. Ďalej Marsa Alam v Egypte, Korfu, Kréta – Heraklion a Rodos v Grécku, Antalya v Turecku a Monastir v Tunisku.
Bližšie informácie o zájazdoch sú dostupné v cestovných kanceláriách. Samostatné letenky cez leteckú spoločnosť je možné kúpiť do destinácií Burgas, Larnaka, Heraklion, Rodos a Antalya.

Z Košíc do 11 dovolenkových destinácií

„Sme veľmi radi, že po dvoch náročných sezónach významne ovplyvnených pandémiou sa toto leto vráti dovolenková atmosféra v plnej miere aj na naše letisko,“ uviedol výkonný riaditeľ letiska Košice Thomas Dworschak. Do terminálu letiska sa podľa neho vracia aj služba balenia batožiny. Došlo tiež k vynoveniu detského kútika s knihami Knižnice pre mládež mesta Košice.

Zdroj
transport.sk
Editor
TASR

Prečítajte si aj

Back to top button