Elektromobilita

ORLEN na Slovensku zdvojnásobil počet staníc

ORLEN na Slovensku zdvojnásobil počet staníc. Budúci rok spustí mobilnú aplikáciu a začne budovať elektromobilnú infraštruktúru. Medzinárodná sieť čerpacích staníc ORLEN na Slovensku rýchlo rastie. V tomto roku takmer zdvojnásobila počet svojich staníc a dokončila proces unifikácie označenia svojich čerpacích staníc.

Pred koncom roka funguje na Slovensku pod značkou ORLEN už 90 čerpacích staníc. V budúcom roku sa bude ORLEN sústrediť na ďalšiu expanziu, rozširovanie občerstvovacieho konceptu Stop Cafe, rozvoj elektromobility a uvedenie vernostnej mobilnej aplikácie.

Značka ORLEN efektívne posilňuje v celom regióne. Celkovo už prevádzkuje viac ako 3 000 čerpacích staníc v šiestich európskych krajinách – Poľsku, Nemecku, Česku, Litve, Maďarsku a na Slovensku. Nedávno tiež oznámila akvizíciu 266 čerpacích staníc značky Turmöl v Rakúsku. Do roku 2030 chce skupina ORLEN prevádzkovať minimálne 3 500 čerpacích staníc.

Úspešný rozvoj na Slovensku

Na Slovensku len za štyri roky vytvorila jednu z najväčších palivových sietí. Osvedčenú medzinárodnú kvalitu v podobe aditivovaných palív Efekta a Verva s aditívami chrániacimi a čistiacimi motorovú sústavu a chutného občerstvenia Stop Cafe ORLEN rozšíril už na 90 rôznych miest na Slovensku. Z toho dve tretiny tvoria klasické plnohodnotné čerpacie stanice s obsluhou a jednu tretinu samoobslužné stanice ORLEN Express, ktoré sú zamerané na rýchle obslúženie zákazníka.

ORLEN na Slovensku zdvojnásobil počet staníc

Expanzia

Aj v budúcom roku chce ORLEN pokračovať v expanzii a predpokladá, že počet svojich čerpacích staníc rozšíri ďalej. Je pritom otvorený menším či väčším akvizíciám a ponúka aj rovnocennú partnerskú spoluprácu formou franšízy. Prechod pod značku ORLEN je pre majiteľov a prevádzkovateľov čerpacích staníc veľmi atraktívny.

Elektromoblilita

Po fáze vstupu na slovenský trh v sieti čerpacích staníc ORLEN na Slovensku v nasledujúcom roku dôjde tiež k rozvoju elektromoblility. Spoločnosť začne s prípravou inštalácie rýchlonabíjacích staníc v prvých šiestich lokalitách.

Vernostné aplikáce a súťaže

Produkty a služby s logom ORLEN sa tešia čoraz väčšej obľube – zákazníci oceňujú ich kvalitu a inovatívnosť. Týmto smerom sa spoločnosť plánuje uberať aj naďalej. Už čoskoro budú môcť slovenskí vodiči využívať vernostnú mobilnú aplikáciu ponúkajúcu rad zaujímavých funkcií a bonusov za využívanie produktov a služieb čerpacích staníc ORLEN. ORLEN svojim zákazníkom tento rok v letnej súťaži rozdal 12 dvojíc skútrov Vespa- klasický pre dospelého a elektrický pre dieťa. V hre bolo aj ďalších 30 elektrických skútrov Vespa a 100 kariet TANKARTA Easy s kreditom v hodnote 50 €. V týchto aktivitách ORLEN hodlá naďalej pokračovať.

Zľavové karty

ORLEN svojim zákazníkom ponúka aj zľavové palivové karty. Pre súkromných zákazníkov má pripravenú vlastnú palivovú kartu TANKARTA Easy, s ktorou získajú zľavu na každý liter paliva. TANKARTA Business je určená predovšetkým pre podnikateľov a firmy, ktorým poskytuje množstvo výhod pri tankovaní ich firemného vozového parku. V predvianočnom čase návštevníkov čerpacích staníc poteší variant darčekovej TANKARTY Easy s možnosťou dobitia kreditu v ľubovoľnej výške.

Stop Cafe – každých tridsať sekúnd jedna káva

Čerpacie stanice už nie sú len miestom na natankovanie pohonných hmôt, ale čoraz častejšie sa ukazujú ako obľúbené miesto na oddych, občerstvenie a nákup potravín. Preto ORLEN rozvíja aj nepalivový predaj a ponúka už takmer 50 obchodov s doplnkovými produktmi a občerstvením v koncepte Stop Cafe. Každý rok rozširuje svoj sortiment výrobkov privátnych značiek Stop Cafe a Verva a kladie dôraz aj na zdravú výživu.

Obľúbené sú hot-dogy s viacerými príchuťami a lahodná fair-trade káva, miešaná podľa tajnej receptúry v Belgicku, ktoré sa na čerpacích staniciach ORLEN predajú každých tridsať sekúnd. Najhorúcejšou novinkou plnou živín sú chia nápoje, ovocné šťavy a smoothies značky Stop Cafe. Najpredávanejším produktom spomedzi privátnych značiek sú energetické nápoje Verva. Medzi doplnkovým sortimentom ponúkajú termohrnček Stop Cafe, hračku kamión Orlen/Verva/Efecta a mnoho iného.

ORLEN na Slovensku zdvojnásobil počet staníc

Partnerstvá a sponzoring

Spoločnosť ORLEN podporuje rôznych športovcov či športové a kultúrne podujatia na medzinárodnej úrovni, kde je súčasťou Formuly 1, ako aj na národných trhoch. Spoločnosť na Slovensko priviedla medzinárodné cyklistické preteky ORLEN Nations Cup, podporila bežeckú sériu Behaj lesy či košických študentov, ktorí obsadili skvelé druhé miesto v medzinárodnej súťaži vodíkových autíčok v Las Vegas v USA. ORLEN spolupracuje aj s akademickou sférou a uzavrel partnerstvo s Technickou univerzitou v Košiciach. V blízkej budúcnosti už pripravuje ďalšie aktivity.

Zdroj
transport.sk
Editor
TS ORLEN

Prečítajte si aj

Back to top button