Elektromobilita

ČSOB Leasing – podporuje rozvoj elektromobility aj v nákladnej doprave

ČSOB Leasing – podporuje rozvoj elektromobility aj v nákladnej doprave. Na konci roka 2023 si dlhoročný zákazník ČSOB Leasing, dopravná spoločnosť TITRANS Tibor Ballabáš, s.r.o., prevzal svoje prvé elektrické nákladné vozidlo Volvo FM 42 Tractor Elektric.

Rozšírenie vozového parku o prvý elektrický ťahač bolo možné vďaka financovaniu cez spoločnosť ČSOB Leasing, ktorá aktívne podporuje trvalú udržateľnosť v doprave. Svojim zákazníkom ponúka výhodné produkty pre financovanie a poistenie elektrických áut pre osobnú alebo nákladnú dopravu.

zľava Darina Púčaťová, regionálna riaditeľka ČSOB Leasing, Tibor Ballabáš, majiteľ firmy TITRANS Tibor Ballabáš, s.r.o. a Ingrid Vozdecká, obchodníčka ČSOB Leasing.
Zľava Darina Púčaťová, regionálna riaditeľka ČSOB Leasing, Tibor Ballabáš, majiteľ firmy TITRANS Tibor Ballabáš, s.r.o. a Ingrid Vozdecká, obchodníčka ČSOB Leasing

Dopravca TITRANS Tibor Ballabáš, s.r.o. plánuje postupne obmeniť časť vozového parku za ekologickejšie elektrické vozidlá. A zaradiť sa tak medzi firmy, ktoré dokazujú, že elektromobilita si našla svoje uplatnenie aj v nákladnej doprave.

Viac o EKO financovaní si prečítate na ČSOB webe.

Zdroj
transport.sk
Editor
TS ČSOB Leasing

Prečítajte si aj

Back to top button