Cestná doprava

Zmeny vo vedení spoločnosti DAF Trucks

Zmeny vo vedení spoločnosti DAF Trucks. Harry Wolters, viceprezident spoločnosti PACCAR, bol povýšený na post globálneho generálneho riaditeľa so zodpovednosťou za poháňacie reťazce a elektrifikáciu v spoločnosti PACCAR Inc. V materskej spoločnosti DAF Trucks, a to s účinnosťou od 1. augusta.

Vo svojej súčasnej pozícii viceprezidenta PACCAR a prezidenta spoločnosti DAF Trucks ho s účinnosťou od rovnakého dátumu nahradí Harald Seidel. Harry Wolters pracuje pre spoločnosť PACCAR 26 rokov. Počas svojej kariéry v spoločnosti DAF Trucks zastával rôzne role s rastúcou zodpovednosťou. Vrátane riaditeľa výrobného závodu, riaditeľa ľudských zdrojov, prevádzkového riaditeľa a európskeho obchodného riaditeľa. V roku 2018 bol Harry Wolters povýšený na viceprezidenta spoločnosti PACCAR a prezidenta DAF Trucks.

Prečítajte si aj

Harry Wolters je absolventom University of Eindhoven (M.A.- Business Engineering) a v roku 2017 absolvoval Stanford Executive MBA program. Vo svojej novej úlohe presídli do centrály PACCAR, Inc., Bellevue v USA a bude podliehať Johnovi Richovi, riaditeľovi pre technológie a viceprezidentovi PACCAR.

Zmeny vo vedení spoločnosti DAF Trucks

Harald Seidel nastúpil do spoločnosti DAF Trucks v roku 2001 a zastával rôzne pozície s rastúcou zodpovednosťou v rámci finančnej a controllingovej organizácie spoločnosti DAF Trucks, vrátane Controller PACCAR Parts Europe, Controller DAF Marketing & Sales a Group Controller. V roku 2017 bol Harald povýšený na pozíciu finančného riaditeľa a člena predstavenstva DAF Trucks.

Harald Seidel získal magisterský titul v odbore ekonometrie na univerzite v Tilburgu. Ďalej postgraduálny titul získal v oblasti controllingu (CMA/CFM) na univerzite v Amsterdame. Vo svojej novej pozícii bude podriadený Harriemu Schippersovi, prezidentovi PACCAR a finančnému riaditeľovi.

Harry Wolters (vľavo) je s platnosťou od 1. augusta povýšený na generálneho riaditeľa globálneho pohonu a elektrifikácie v spoločnosti PACCAR Corporate. V pozícii prezidenta DAF Trucks ho nahradí Harald Seidel.

Zdroj
transport.sk
Editor
TS

Prečítajte si aj

Back to top button