Cestná doprava

Volvo Trucks spúšťa online platformu na predaj jazdených nákladných vozidiel

Zákazníci v Európe si môžu kúpiť jazdené nákladné vozidlá Volvo prostredníctvom webovej stránky www.VolvoSelected.com, ktorú prevádzkuje spoločnosť Volvo Trucks. Vozidlá môžu byť dodávané po celom svete. Spolu s vozidlami ponúka Volvo Trucks záruku na hnaciu líniu, servisné zmluvy aj flexibilné finančné riešenia.

Volvo Trucks každý rok predá celosvetovo 15 000 až 20 000 jazdených  nákladných vozidiel. S online vyhľadávačom VolvoSelected.com chce zákazníkom uľahčiť a znížiť časovú náročnosť spojenú s výberom správneho nákladného vozidla, ktoré prešlo všetkými potrebnými kontrolami a hodnoteniami. Databáza Volvo Selected, ktorá je dostupná v Európe v 20 jazykoch, má rôzne filtre vyhľadávania, vďaka ktorým kupujúci zadá parametre, ako  napríklad typ vozidla a konfigurácia náprav, aby mu pomohli nájsť správne nákladné vozidlo pre rast jeho podnikania.

„Nákup nákladných vozidiel online čoraz viac narastá a stáva sa cezhraničným alebo dokonca bezhraničným typom podnikaním. Vďaka vyhľadávaču Volvo Selected môžu zákazníci nielen ušetriť čas, ale môžu sa spoľahnúť aj na pokoj v duši, ktorý prichádza pri rokovaní s dodávateľom, ktorý pozná vozidlá aj zvnútra,“ hovorí Micke Rydbeck, riaditeľ pre jazdené nákladné vozidlá v spoločnosti Volvo Trucks. Nákladné vozidlá môžu byť pripravené k prevzatiu v najbližšom zastúpení spoločnosti Volvo Trucks alebo dodané priamo k zákazníkovi v závislosti od miestnych a regionálnych vývozných predpisov.

„Kupujúci jazdených nákladných vozidiel si môžu vybrať z rôznych servisných zmlúv prispôsobených ich špecifickým obchodným potrebám a trhu. S vozidlami Volvo Selected Pro získajú kupujúci aj medzinárodnú 12-mesačnú záruku na hnaciu líniu, servisnú dokumentáciu a garanciu, ktorá potvrdzuje počet najazdených kilometrov,“ vysvetľuje Micke Rydbeck. Integrovaná kalkulačka od spoločnosti Volvo Finančné Služby umožňuje zákazníkom platformy Volvo Selected pohodlne a rýchlo vypočítať odhadované mesačné platby na základe aktuálnych úrokových sadzieb na ich trhu.

V spolupráci
transport.sk
Zdroj
TS

Prečítajte si aj

Back to top button