Cestná doprava

V Belehrade bude upratovať 44 vozidiel DAF Trucks

Spoločnosť DAF dodala 44 plne vybavených vozidiel pre upratovanie mesta Belehrad, hlavného mesta Srbskej republiky. Dodávka sa skladá z vozidiel LF a CF s rôznymi konfiguráciami podvozkov a nadstavieb.

Vozidlá DAF teraz tvorí polovicu vozového parku z 200 vozidiel pre upratovanie mesta Belehradu. Rozhodnutie prideliť zákazku v poslednom výberovom konaní opäť spoločnosti DAF vychádzalo z troch kľúčových prvkov: osvedčených servisných služieb, spoľahlivosti vozidiel a skutočnosti, že spoločnosť Gradska Ćistoća, zaisťujúca upratovanie mesta, môže zakúpiť a vykonávať servis plne vybavených vozidiel vrátane nadstavieb u miestneho DAF dealera Braca Crnomarkovic.

Vozidlá na zvoz odpadu

Spoločnosť Gradska Ćistoća je zodpovedná nielen za zvoz odpadu v Belehrade, ale aj za čistenie ulíc a udržiavanie prejazdnosti ciest, keď sneží. Okrem vozidiel na zvoz odpadu s bočným nakladaním a horným nakladaním s kapacitou 18 a 22 m3 obsahovala objednávka tiež cisternové vozidlá pre postrek ulíc a zametače, ktoré možno v zime ľahko konvertovať na snežné pluhy.

Srbské hlavné mesto sa rozrastá

„Belehrad sa neustále rozrastá, rovnako ako rastie počet jeho obyvateľov,“ uvádza Marko Popadic, riaditeľ spoločnosti Gradska Ćistoća. „V súčasnosti žije v meste a na predmestiach 1,7 milióna ľudí. Pracovné vyťaženie sa zvyšuje, a z toho dôvodu sa naše služby musia zlepšiť a zrýchliť. To znamená, že pre nás služby poskytované organizáciou dealera DAF a spoľahlivosť vozidiel majú kľúčovú dôležitosť. Nahradenie existujúcich vozidiel novými vozidlami DAF pomáha našim zamestnancom pracovať efektívnejším, bezpečnejším a hygienickejším spôsobom.“

Mimoriadna hrdosť

„V Srbsku sme zatiaľ takto veľkú objednávku nemali,“ hovorí Richard Zink, člen správnej rady spoločnosti DAF zodpovedný za marketing a predaj. „Spoločne s dealerom DAF Braca Crnomarkovic sme dodali kompletné riešenie, ktoré perfektne spĺňa potreby spoločnosti Gradska Ćistoća, zaisťujúcej upratovanie mesta. Tá má teraz vozový park približne 100 vozidiel DAF, ktoré sa starajú, aby boli ulice Belehradu čisté. To je niečo, na čo sme mimoriadne hrdí.“

As clean as a whistle: the city of Belgrade. We’ve delivered 4️⃣4️⃣ fully-fitted city sanitation vehicles to…

Uverejnil používateľ DAF Trucks N.V. Štvrtok 16. júla 2020

Prečítajte si aj

Back to top button