Cestná doprava

Tradícia veľkoobjemových súprav je našou výhodou

Tradícia veľkoobjemových súprav je našou výhodou. Na trhu pôsobíme už od roku 1896. Viac ako 120 rokov dobrodružstiev. Prvé výrobné objekty boli vybudované už v roku 1896. Hlavným výrobným produktom tejto doby boli mlynské a poľnohospodárske stroje.

Ťažiskom našej dnešnej výroby sú valníkové návesy vrátane návesov pre kombinovanú prepravu, valníkové súpravy, sklápacie vozidlá, kontajnerové vozidlá, točnicové prívesy, nosiče výmenných nadstavieb a podvalníky. Dokážeme, samozrejme, uspokojiť aj špeciálne požiadavky našich zákazníkov a vyrobiť vozidlo presne na mieru.

Hlavný výrobný program zahŕňa široké spektrum cestných prívesov a návesov s celkovou hmotnosťou nad 9 ton, avšak v krátkej minulosti sme začali koketovať aj s myšlienkou poľnohospodárskych hákových podvozkov vrátane celého sortimentu kontajnerových nadstavieb, ktoré sme tento rok zaradili do nášho výrobného portfólia.

FOTO: PANAV

Veľkoobjemové súpravy na presný rozmer

Už mnoho rokov sa zaoberáme výrobou a vlastným vývojom. Patríme medzi špičku v tomto segmente. Dlhé roky skúseností a spätná väzba od našich zákazníkov nám pomohli posunúť tak konštrukčné, ako i výrobné prevedenie na vyššiu úroveň. Hlavnou obchodnou prednosťou veľkoobjemových súprav PANAV je možnosť podľa priania zákazníka meniť rozmery po 1 mm. Týmto dostávame do rúk výhodu, ktorú si môže dovoliť iba zákazková výroba, nie však veľkosériová.

Súpravy ťažných vozidiel a prípojných vozidiel PANAV sú vždy optimalizované tak, aby zákazníkom poskytli čo najvyššiu užitočnú hodnotu za dodržania všetkých predpisov a noriem v oblasti cestnej dopravy. Pri konštrukcii sa veľký dôraz kladie na jednoduchosť, ale zároveň i na odolnosť vozidiel proti poškodeniu obsluhou alebo nakladacími prostriedkami. Veľmi pozitívne je vnímaný aj variant s predlžovacím ojom.

V poslednej dobe trh čoraz priaznivejšie reaguje na veľkoobjemový formát náves a pripojený príves. Veľmi dobre sa nám z obchodného hľadiska osvedčil jeho vývoj a sme radi, že sme schopní zákazníkom poskytnúť aj ďalší variant výškovo nadrozmerného prevedenia s celkovou prevádzkovou výškou 4 440 mm (4 000 mm štandard).

FOTO: PANAV

Tradícia veľkoobjemových súprav je našou výhodou

Teší nás, že značka PANAV má stabilné miesto v prípojnej technike, ktoré inováciami dokážeme ešte viac prehlbovať. Značný dôraz je kladený na kvalitu spracovania a v nemalej miere i na životnosť produktu. Naše výrobky tvoríme s cieľom dlhodobého užívania, nielen ako spotrebnú vec. U nás predajom vozidla nič nekončí, skôr začína. Preto sa veľmi intenzívne venujeme aj popredajným službám a našim zákazníkom poskytujeme komplexnú 100 % starostlivosť.

K celkovej starostlivosti patrí aj čoraz viac žiadaná finančná služba s komplexným riešením. Túto časť služby realizujeme v spolupráci s dlhoročným a stabilným partnerom, spoločnosťou ČSOB Leasing, ktorá nielen nám, ale i finálnemu zákazníkovi poskytuje najlepšiu starostlivosť a v značnej miere tiež pocit finančného bezpečia.

Zdroj
transport.sk
Editor
MM

Prečítajte si aj

Back to top button