Cestná doprava

Spoločnosť Euroline Group Slovakia napreduje vďaka kvalite svojich služieb

Už od samého začiatku sa špecializovali na anglickú destináciu formou export-import. A keďže mal pán Bubla ako vodič nákladného vozidla k tejto práci veľmi blízko, ich napredovanie nedalo na seba dlho čakať. „Vďaka nášmu spoločnému úsiliu sa nám pomerne za krátky čas podarilo vytvoriť si pevný základ v oblasti ponúkaných dopravných služieb a obaja sme obzvlášť hrdí na vynikajúcu spoluprácu s našími zákazníkmi, ktorá pretrváva až dodnes,“ prezradil nám Dušan Bubla.

Veľmi sympatické je, že od založenia spoločnosti nakupujú výhradne nákladné vozidlá Volvo. V súčasnosti majú vo vozovom parku 18 kamiónov Volvo, ktoré mesačne najazdia približne 15 000 kilometrov každé. A čím si ich táto značka získala? „Už od začiatku sme vsadili na kvalitu vozidiel a poskytovaných služieb. Keď sa rozhodujeme pre kúpu nového vozidla, dôležitá je hlavne cena v kombinácii s parametrami ako sú výkon, priestrannosť kabíny a komfort. A značka Volvo to všetko spĺňa,“ zhodnotila pani Lucia Jankovičová.

V prvej polovici júla si majitelia spoločnosti v priestoroch Truck Center Topoľčany prevzali nové Volvo FH s výkonom 500 koní a motorom D13TC – to najlepšie pre diaľkovú dopravu, čo dnes Volvo Trucks ponúka – a získalo si ich viacerými prvkami. „Našich vodičov najviac zaujalo kvalitné vyhotovenie digitálneho displeja, ktorý zobrazuje veľa užitočných informácií v jednom okne bez potreby preklikávania. Výborným doplnkom je aj kamera mŕtveho uhla v spätnom zrkadle spolujazdca a priestorové osvetlenie LED svetlometov. Vodič je nadšený a my sme radi, že vďaka týmto prvkom bude pre neho jazda pohodlnejšia a bezpečnejšia,“ povedal pán Dušan Bubla.

Určite budete súhlasiť, že vozidlá spoločnosti Euroline Group Slovakia s.r.o.  s chrómovými doplnkami a v krásnej svetlomodrej farbe pôsobia veľmi elegantne a imidžovo. „Upravené vozidlá sú nielen pýchou pre nás a našich vodičov, ale je to aj odkaz pre našich obchodných partnerov, že sa snažíme byť lepšími vo všetkých oblastiach. Chceme ponúknuť komfort, a spríjemniť tak pracovné podmienky zamestnancom  a spoločne vytvárať kvalitné služby v našej oblasti. Od založenia vystupujeme pod prezývkou Dudko&Lucia a týmto logom je označené každé naše vozidlo. Je to synonymum pre jednotu partnerstva, porozumenia a dôkaz toho, že v doprave sú ženy na rovnakej úrovni ako muži,“ takto príjemne a s úsmevom ukončila náš rozhovor Lucia Jankovičová.

A aké sú v súčasnosti pre spoločnosť Euroline Group Slovakia s.r.o.  tie najväčšie výzvy v podnikaní? Zotrvať na dopravnom trhu čo najdlhšie bez poklesu kvality vykonávaných služieb. Celému kolektívu spoločnosti Euroline Group Slovakia prajeme veľa úspechov v napredovaní, vodičom želáme veľa bezpečnosti a pohodlia za volantom a ďakujeme za prejavenú dôveru! Tím spoločnosti Volvo Trucks Slovakia.

Zdroj
transport.sk
Editor
TS Volvo Trucks

Prečítajte si aj

Back to top button