Cestná doprava

Spoločnosť Arthur Welter trvale expanduje už od roku 1962

Na európskych cestách je k dnešnému dňu takmer 500 súprav prepravujúcich tovar klientov spoločnosti Arthur Welter. Patrí k nim 350 súprav vykonávajúcich medzinárodnú prepravu, vyše 120 súprav na vnútroštátnej úrovni a viac než 21 vyškolených a kvalifikovaných dopravcov poskytujúcich 120 vlastných súprav.

Rodinný podnik Arthur Welter má v Luxembursku dlhoročnú tradíciu. Neustála snaha uspokojovať vysoké požiadavky klientov, ako aj stále väčšie ambície spolupracovníkov spôsobili, že sa z Arthur Welter stala jedna z najväčších dopravných spoločností v Luxembursku. Oblasť pôsobenia zastrešuje nielen dopravu a logistiku, ale aj skladovanie a preclievanie tovaru. Vo všetkých oblastiach využívajú dlhoročné skúsenosti.

Spoločnosť medzičasom otvorila 7 ďalších pobočiek v rôznych štátoch EÚ, ktoré taktiež prispeli k efektívnemu zabezpečeniu dodávateľského reťazca. Napriek svojej veľkosti je firma Arthur Welter schopná okamžite zareagovať na zmeny, ktoré tento trh prináša. Znižovanie emisií CO2 a šetrnosť k životnému prostrediu musia byť a aj sú jednými z jej podnikateľských priorít.


Účasť na rôznych EKO projektoch, ocenenia za šetrnosť k životnému prostrediu a neustále obnovovanie vozového parku dávajú jasný signál, že budúcnosť Arthur Welter bude ešte lepšia a ešte zelenšia. V roku 2007 Arthur Welter otvoril pobočku v Senci. Pobočka a jej zamestnanci disponujú 80 súpravami. Permanentný rozmach spoločnosti ich však núti naďalej hľadať nových vodičov, disponentov, ako aj dopravcov.

Spoločnosť svoju pozornosť upriamuje na vodičov a zamestnancov, ktorým v priateľskej a rodinnej atmosfére s nadpriemerným ohodnotením vytvárajú priestor na sebarealizáciu a vlastné zlepšovacie nápady, čo len podporí napredovanie celej spoločnosti.

Dopravcom, ktorí sa s Arthur Welter rozhodnú spolupracovať, ponúkajú kompletný servis. Od plánovania cez komunikáciu s vodičmi až po spracovanie prepravných dokumentov. Jej dve oddelenia leteckej a všeobecnej prepravy ponúkajú každému záujemcovi možnosť spolupráce.

FOTO: Arthur Welter

Hľadáme dopravcov

Pre oddelenia leteckej a všeobecnej prepravy hľadáme:

  • Plachtové návesy (mega a štandard)
  • Skriňové a chladiarenské návesy
  • Súpravy na prepravu nebezpečného tovaru

Ponúkame:

  • Efektívnu vyťaženosť vozidla
  • Platby za prepravu spoľahlivo a načas
  • Stále prepravy v EÚ ( D, F, BENELUX, CH, A, SK, CZ, PL)
  • Dostupnosť 24/7
  • Dlhotrvajúce partnerstvo
  • Vnútroštátne a medzinárodné prepravy
  • Komunikáciu s vodičom

e-mail: kontrakt@awelter.com
www.awelter.com

Zdroj
transport.sk
Editor
TS

Prečítajte si aj

Back to top button