Cestná doprava

Servis pre značku Ford Trucks

Servis pre značku Ford Trucks. Spoločnosť LKW-SERVIS Valovič, s. r. o., so sídlom v Pezinku sa od roku 2009 zameriava na servis nákladných a úžitkových vozidiel, ako aj na servis návesov a prívesov.

Od roku 2009 je LKW-SERVIS Valovič autorizovaným servisom PANAV, od roku 2014 pôsobí ako autorizovaný servis WIELTON a v roku 2017 sa stal WABCO Service Partner Silver pre Truck, Bus a Trailer. V roku 2018 firma podpísala zmluvu so spoločnosťou Delta Truck, výhradným dovozcom a predajcom vozidiel Ford Trucks, a stala sa autorizovaným servisným strediskom Ford Trucks Slovakia. V roku 2020 firma získala od importéra Delta Truck ocenenie Best Slovak Sub-Dealer.

Servisné centrum LKW-SERVIS Valovič sa vo svojej prevádzke v Pezinku špecializuje predovšetkým na opravy a diagnostiku značiek Ford Trucks, ale aj všetkých ostatných značiek na trhu. Spoločnosť disponuje množstvom certifikátov značiek WABCO Service Partner, KNORR-BREMSE, HALDEX, BPW, SAF-HOLLAND, Gigant, PANAV, WIELTON, Krone a ďalších. Ide teda o univerzálny servis nákladných vozidiel, návesov a prívesov s dôrazom na servis vozidiel Ford Trucks.

„Naša orientácia je prozákaznícka, pre našich klientov robíme všetko potrebné na jednom mieste, od pravidelných servisných úkonov cez opravy až po karosárske opravy. Našou prioritou je spokojnosť stálych zákazníkov, ako aj získavanie čo najväčšieho počtu nových zákazníkov.“

Jozef Valovič, konateľ spoločnosti
Jozef Valovič, konateľ spoločnosti LKW-SERVIS Valovič, s. r. o.

Aké sú vaše doterajšie skúsenosti so servisom značky Ford Trucks?
Doterajšia prax ukazuje, že sú to spoľahlivé vozidlá, servisujeme najmä ťahače radu F-MAX. O servise pravidelne posielame informácie importérovi a ten naše poznatky zohľadňuje a reaguje veľmi pružne. Aj dodávky náhradných dielov sú realizované včas, s tým vôbec nie sú žiadne problémy. Do 24 hodín máme skoro všetky náhradné diely k dispozícii pre klientov. Centrálny sklad je v Poľsku. Vodičom sa ťahače Ford F-MAX páčia, prekvapuje ich priaznivá spotreba.

Robíme nielen servis vozidiel Ford Trucks, ale aj prípravu vozidiel na predaj pre potreby importéra. My samotný predaj nerealizujeme. Venujeme sa vyslovene servisným službám, montáži a opravám prídavných zariadení. Napríklad nezávislým klimatizáciám, predpríprave na mýtne jednotky, montujeme aj televízory do kabín, systémy monitorovania vozidiel a navigácie a zameriavame sa aj na opravy po poistných udalostiach.

Servis pre značku Ford Trucks

Aké sú užívateľské reakcie vodičov, ktorí už dlhšie jazdia na ťahačoch F-MAX?
Môžem povedať, že viac ako 70 % vodičov je nadšených, aj záujem ostatných vodičov na parkoviskách je veľký. Všetci chcú vidieť kabínu F-MAX. Čiže vodiči si udržiavajú kabíny poupratované, keď je taký veľký záujem pozrieť sa do tohto ťahača. Od minulého roka sa do F-MAX montuje aj geotempomat a to si vodiči tiež pochvaľujú. Vďaka geotempomatu dosahujú lepšiu spotrebu, než dokáže urobiť aj skúsený vodič.

V akom rozsahu pôsobíte ako univerzálny servis?
Robíme všetko pre úžitkové vozidlá, návesy, prívesy. Od výmeny čelných skiel cez prípravu na STK až po zalepenie plachty na návese. Niektoré opravy po haváriách riešime aj formou subdodávky (napr. použitie rovnacej stolice). Gro servisu a opráv si realizujeme vo vlastnej réžii ako fullservis pre klienta. Obslúžime klientom celé súpravy. Teda komplexný servis.

Pre Delta Truck, importéra vozidiel Ford Trucks, je autorizovaný servis LKW-SERVIS Valovič dôležitým partnerom. Napomáha k spokojnosti klientov tejto značky a vždy je pripravený riešiť komplexné potreby klientov Ford Trucks.

Servisné centrum LKW-SERVIS Valovič sa vo svojej prevádzke v Pezinku špecializuje predovšetkým na opravy a diagnostiku značiek Ford Trucks, ale aj všetkých ostatných značiek

Zdroj
transport.sk

Prečítajte si aj

Back to top button